Lovit in cap de hotii care tocmai ii jefuisera casa!

Lovit in cap de hotii care tocmai ii jefuisera casa!
Un botoşănean care tocmai se pregătea să intre în locuinţă a fost lovit în cap de hoţii care ieşeau din casa lui! Când şi-a revenit, bărbatul a văzut că îi lipseau mai multe bunuri, astfel că a anunţat poliţia, oamenii legii dând repede de urma tâlharilor.

La data de 16.12.2011, în jurul orei 19.00, Ț. Costel, de 48 de ani, din comuna Dersca, judeţul Botoșani, a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinței sale, două persoane cunoscute l-au lovit cu un corp dur în zona capului.
 
Ulterior, în dimineața zilei de 17.12.2011 a constatat că din locuință îi lipsesc mai multe bunuri.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că în ziua de 16.12.2011, în jurul orei 18.30, în timp ce Ț. Costel a revenit la domiciliu şi, aflându-se în curte, descuia lacătul de la ușa locuinţei, din interior au ieşit în fugă doi tineri pe care îi cunoştea şi care l-au îmbrâncit, unul dintre aceştia lovindu-l cu un corp dur în zona frunții.

Ulterior, partea vătămată a constatat că din casă îi lipsesc mai multe bunuri, respectiv un ceas de mână, un telefon mobil şi bijuterii, prejudiciul astfel produs însumând 600 lei.

Poliţiştii au stabilit că tinerii suspectaţi de comiterea faptei sunt Z. CLAUDIU GABRIEL, de 17 ani, din municipiul Dorohoi, și C. DOREL SERGIU, de 23 de ani, din comuna Dersca, judeţul Botoșani.

În prezent aceştia sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentați Judecătoriei Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
154

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...