Locuitorii de pe mai multe străzi din municipiul Botoșani rămân fără apă preț de șapte ore

Locuitorii de pe mai multe străzi din municipiul Botoșani rămân fără apă preț de șapte ore

Mâine, 31 ianuarie, locuitorii de pe mai multe străzi din municipiul Botoșani rămân fără apă, în intervalul orar 08:00 – 15:00, anunță S.C. Nova Apaserv.

Potrivit societății amintite mai sus, apa va fi oprită pentru remedierea avariei de pe conducta din OL Ø 2’’.

Afectați de oprirea apei sunt utilizatorii din municipiul Botoşani ce locuiesc în imobilele de pe strada Viilor, Aleea Azurului, Aleea Amurgului, Aleea M. Kogălniceanu (careul format de străzile Bucovina, M. Kogălniceanu, Primăverii, Viilor), iar imobilele situate pe strada Nicolae Iorga vor fi afectate de presiunea scăzută a apei.

„Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile”, au precizat reprezentanții societății Nova Apaserv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Tânăra din Botoșani, șefă de promoție la Facultatea de Inginerie Alimentară din Suceava: „M-au învățat să fiu OM!” (foto)

Duminică, 16 Iunie 2024
16703

A plecat la zeci de kilometri de casă și familie pentru a-și face un rost în viață. Cam acesta ar fi și parcursul multor tineri care finalizează cei 12 ani de liceu și obțin diploma de ...

Te Deum la biserica în care Mihai Eminescu a fost botezat și ședință solemnă la Primărie! Preot: „Viața poate fi poezie...” (foto, video)

Sâmbătă, 15 Iunie 2024
517

Zilele acestea au loc diferite activități organizate în municipiul Botoșani pentru pomenirea poetului Mihai Eminescu.Dacă vineri consilierii locali s-au întrunit în ședinț...

Eroii căzuți pe câmpurile de luptă, pomeniți (și) la Botoșani! (foto, video)

Joi, 13 Iunie 2024
1230

Cei care și-au dat viața pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului, au fost comemorați astăzi în în...