Lidl isi face intrarea in forta in Romania - Cumpara reteaua de magazine Plus!

Lidl isi face intrarea in forta in Romania - Cumpara reteaua de magazine Plus!
Discounterul Lidl, care îşi va face în curând intrarea pe piaţa românească prin deschiderea primelor magazine, a achiziţionat reţeaua "concurentă" Plus.

Tranzacţia vizează magazinele din România şi Bulgaria. În România, reţeaua Plus numără 96 de magazine, între care şi în Botoşani, iar în Bulgaria 23.

Plus Discount România, controlată de grupul german Tengelmann, a încheiat anul 2008 cu o cifră de afaceri de 227,2 milioane de euro. Pe plan local, Plus era al doilea mare jucător pe piaţa retailului de tip discount, după Penny Market.

Reţeaua Lidl, unul dintre cei mai mari jucători europeni de pe piaţa discounterilor a anunţat că anul acesta va deschide primele magazine din România, deşi îşi deschisese o filială încă din 2006. Reţeaua face parte din concernul german Lidl & Schwarz Co & KG, cu activităţi în domeniul comerţului alimentar în peste 20 de ţări din Europa, scrie, in exclusivitate, capital.ro.

Pe lângă tranzacţia cu magazinele Plus, Lidl are în vedere şi deschiderea altor magazine. Compania a achiziţionat deja terenuri în Capitală, dar şi în restul ţării, şi, potrivit informaţiilor de la primării, a primit autorizaţii de construcţie a magazinelor în peste 20 de localităţi.

 


capital.ro

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
25

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
121

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
358

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...