Liberalii pleaca din Parlament daca vor fi desfiintate judetele

Liberalii pleaca din Parlament daca vor fi desfiintate judetele
Deputatul PNL Relu Fenechiu a anuntat luni ca parlamentarii PNL vor pleca cu totii acasa daca liberalii alesi prin vot vor fi dati afara din Consiliile Judetene, atunci cand va fi reluata tema reorganizarii teritoriale si se va recurge la desfiintarea judetelor.

"Daca se va ajunge sa fie desfiintate judetele, abuziv, si sa fie inlaturati presedintii de Consilii Judetene si consilierii alesi prin vot popular, si noi, parlamentarii PNL, deocamdata, vom pleca din Parlament!" a declarat Fenechiu la TVR Info.

Deputatul PNL sustine despre el ca este un om cu mare influenta in Romania, nu doar in judetul Iasi.

"Ma jigniti daca-mi spuneti ca sunt un om cu mare influenta in judet. Eu consider ca sunt un om cu mare influenta in Romania, ca de asta sunt chemat la TVR sa-mi dau cu parerea", a precizat acesta, citat de ziare.com.

Relu Fenechiu a reiterat ca este posibil ca prin reorganizare baronul "sa ajunga sa guverneze intreaga regiune si sa-i creasca influenta, sa fie un baron mai mare!".

Liderii Coalitiei de guvernare au decis in sedinta de luni ca proiectul reorganizarii teritoriale sa se amane pana in toamna sau pana la anul.

Decizia vine dupa ce PDL si UDMR nu au gasit un numitor comun in ceea ce priveste reorganizarea teritoriala, propusa initial de presedintele Traian Basescu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
13

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
22

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
41

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...