Laptele reduce riscul de atac de cord
Stiri BotosaniSâmbătă, 8 August 2009Actualitate10 vizualizăriConcluzia reiese dintr-o sinteza a 15 studii in cadrul carora au fost monitorizate peste 600.000 de persoane, realizata de cercetatorii de la Universitatea Reading din Cardiff, relateaza Northallerton Times, citand The Telegraph.
Riscul de a se imbolnavi de boli cardiovasculare a scazut cu 16% la persoanele care au consumat cele mai multe lactate iar riscul de infarct a scazut cu aproape 21%. Riscul de imbolnavire de diabet este mai mic cu 8% la cei care consuma lapte.
Sursa:ziare.com
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!
85
În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...
Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00
30
Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...
Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu
114
Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2024 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.34 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici