Kaufland România renunță la termoscanarea clienților

Kaufland România renunță la termoscanarea clienților

Scandalul viral produs, săptămâna aceasta, în fața unui supermarket din București din cauza termoscanarării clienților nu s-a lăsat fără urmări.

După ce au anunțat că incidentul provocat, joi, în fața unuia dintre magazinele Kaufland de doi soți, care nu au fost de acord să li se măsoare temperatura, a fost regizat, rețeaua anunță pe Facebook că a luat decizia de a nu mai apela la termoscanarea clienților.

Astfel, potrivit unui mesaj postat de Kaufland pe pagina de Facebook, ca răspuns la comentariile clienților nemulțumiți de faptul că trebuie să li se măsoare temperatura, aceștia sunt informați că nu se va mai întâmpla acest lucru.

″În magazinele noastre nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienții să respecte măsurile de igienă și distanțare socială atunci când vin la cumpărături. Numai bine!”, este comentariul postat de Kaufland România.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
35

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...