Invitatul de la Știri: Pilotul Constantin Iacob, despre prevenția la volan, drift-uri și mașini puternice! (video)

În cadrul acestei ediții a emisiunii Invitatul de la Știri vorbim despre drift-uri, mașini puternice și prevenția la volan.

Constantin Iacob, pilot, a fost prezent în studioul Știri Botoșani pentru a ne învăța ce măsuri de siguranță trebuie să adopte șoferii în trafic. De asemenea, invitatul ne vorbește despre importanța reacției în cazul unui accident rutier, cunoașterea autoturismului și a regulilor de circulație, dar și despre secretele din spatele drift-urilor.

Pilot și președinte al Asociației „Pro Car Racing” din Botoșani, Constantin Iacob practică acest sport de 3 ani, însă asta a fost pasiunea sa dintotdeauna.

Asociația pe care o conduce alături de Bogdan Iablonschi a fost înființată acum un an și au fost organizate deja două evenimente marca „Demo Drift Show”.

Constantin Iacob a vorbit și despre obținerea permisului la o vârstă fragedă și faptul că tinerii conduc mașini puternice de la 18 ani, iar de multe ori se întâmplă nenorociri pe șosele.

Ce soluții oferă pentru reducerea numărului de accidente din trafic, pentru siguranța la volan, dar și ce dedesubturi sunt în spatele drift-urilor, veți afla în cadrul emisiunii Invitatul de la Știri din această seară.

Invitatul de la Știri, joi, 10 octombrie, ora 18:00 pe canalul de YouTube al publicației Știri.Botoșani.Ro https://www.youtube.com/@StiriBotosaniLive și pe pagina de Facebook Știri Botoșani.

 

Moderator: Bianca Ciaicofschi

Video & Montaj: Florin Timofte

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJPIS: Bani în avans pentru persoanele cu nevoi speciale din Botoșani!

astăzi, 20:05

Suma totală platită este  de 10.754.639  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Ansambluri folclorice din țară, Ucraina și Republica Moldova, pe scena unui festival dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 19:27

Evenimentul, programat pentru 13 octombrie 2024, marchează o revenire mult așteptată, ediția anterioară având loc în 2009. Această reluare a festivalului aduce și o noutate: evenime...

PSD Botoșani a validat lista de candidați pentru Parlamentul României! (foto)

astăzi, 18:54

„Ca de fiecare dată, PSD Botoșani propune pentru Parlament candidați respectabili, profesioniști și performanți în domeniilor lor de activitate. Și de această dată avem o bună re...