Incredibil: Un tanar are o tumoare de 80 de kg si lata de un metru

Incredibil: Un tanar are o tumoare de 80 de kg si lata de un metru
Unui barbat i-a crescut o tumoare neobisnuita: ea cantareste 80 de kg si are un metru latime! Tumoarea nu este cancerigena si s-ar putea sa fie provocata de o mutatie genetica.

Tumoarea de 80 de kilograme este un record, dar zambetul barbatului este cu adevarat remarcabil. Nguyen Duy Hai, un vietnamez, in varsta de 31 de ani, a descoperit ca avea o tumoare crescuta pe piciorul sau drept, imediat dupa nastere, informeaza Courier Mail.

In ciuda faptului ca si-a amputat genunchiul, acum 14 ani, tumoarea a crescut pana la un metru latime. "Eu nu pot face nimic, pot doar sa stau intins pe pat" a spus barbatul, care traieste in orasul Da Lat.

"Tumoarea este cea mai mare inregistrata vreodata in Vietnam", a declarat Vu Van Thach, seful unei sectii a spitalului din Hanoi, agentiei de presa germane DPA.

Familia lui Hai este prea saraca pentru a-si permite o alta operatie, dupa amputarea din 1997, care nu a reusit sa-i opreasca cresterea tumorii. El traieste sub ingrijirea mamei sale, in varsta de 61 de ani.

"Tumoarea nu este cancerigena si ar putea fi cauzata de o mutatie genetica. Daca ar fi fost maligna, el nu ar mai fi fost in viata pana acum", a spus medicul Vu Van Thack.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

Luni, 20 Mai 2024
83

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

Luni, 20 Mai 2024
228

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

Luni, 20 Mai 2024
118

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...