Incatusat dupa ce a incercat sa taie cu drujba o statie de microbuz si un stalp!

Incatusat dupa ce a incercat sa taie cu drujba o statie de microbuz si un stalp!
Cu o jumătate de oră inainte de inchiderea urnelor, alegătorii din Vlăsineşti, judeţul Botoşani, au avut parte de un spectacol grotesc, petrecut in apropierea unei sectii de votare!

Duminica seara, ora 20.30, un agent de poliţie din comuna Vlăsineşti, care se afla în serviciul de pază la secţia de votare nr. 480 Vlăsineşti, a cerut sprijin de la Poliţia Oraşului Săveni, întrucât O. Florin, de 32 de ani, administrator la o societate comercială situată la circa 50 de metri de secţia de votare, fiind sub influenţa alcoolului, a scos o drujbă şi, cu aceasta, a început să taie şi să zgârie maşinile parcate în faţa magazinului, printre care şi maşina lui.

I-a solicitat acestuia să se liniştească, însă O. Florin a încercat să taie stâlpul de lemn de la reţeaua Romtelecom, situat în faţa magazinului, după care, cu lama drujbei, a tăiat ancorele de la stâlp şi peretele de la staţia de microbuz.

"La faţa locului s-a deplasat imediat şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Săveni, care a constatat că O. Florin continua să se manifeste violent, fapt pentru care a fost încătuşat şi condus la Poliţia Oraş Săveni. O. Florin a motivat gestul prin faptul că stâlpul şi staţia de microbuz sunt pe terenul său, una dintre maşini este a lui şi cealaltă a unui prieten, acestea fiind parcate tot pe terenul lui şi nu are nimeni nimic cu el, întrucât el poate face ce vrea", a menţionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botoşani.

În cauză se continuă cercetările faţă de O. Florin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
8

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
822

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
172

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...