In stare grava, dupa ce a fost injunghiat de colegul de munca!

In stare grava, dupa ce a fost injunghiat de colegul de munca!
Un bărbat din Botoşani, angajat al unei firme din Gura Humorului, a fost înjunghiat în noaptea de Revelion, principalul suspect fiind un alt botoşănean, coleg de-al victimei.

Pe data de 31 decembrie 2009, în jurul orei 23,15, Mihai O., de 38 de ani, din Botoşani, a solicitat prin 112 deplasarea unei ambulanţe la o firmă din Gura Humorului pe motiv că un coleg de-al său, Ioan O., este tăiat la o mână. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, poliţiştii găsindu-i la firma respectivă pe O. Ioan şi A. Florin, ambii din judeţul Botoşani, într-o cameră a cărei uşă era încuiată.

După ce au spart uşa, cadrele medicale i-au acordat primul ajutor lui O. Ioan, care prezenta o plagă tăiată în zona hemitoracică stânga, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul plagă tăiată flanc hemitoracic stâng, şoc hemoragic, fiind operat de urgenţă. În urma cercetărilor s-a stabilit că victima, O. Ioan, precum şi ceilalţi doi botoşăneni, O. Mihai şi A. Florin, sunt angajaţi ai unei societăţi comerciale din Gura Humorului care are ca obiect de activitate creşterea animalelor.

Cei trei erau cazaţi în două camere amplasate la capătul unui grajd. Potrivit poliţiştilor, pe 31 decembrie 2009, cei trei au fost recompensaţi de administratorul societăţii cu diferite sume de bani. De bcuurie, după plecarea acestuia, cei trei au consumat băuturi alcoolice.

"O. Mihai şi A. Florin erau într-o stare avansată de ebrietate şi nu au putut explica producerea evenimentului. A. Florin a declarat că a auzit un zgomot de geam spart venind de etajul clădiri, a ieşit din camera sa şi a urcat la etaj. Ajuns aici, a văzut geamul de la una din camere spart şi deschis, a intrat în interior şi l-a văzut căzut pe O. Ioan care sângera din zona pieptului, a strigat la O. Mihai şi acesta a apelat Serviciul 112", se arată în comunicatul Poliţiei sucevene.

În urma examinării medico-legale a victimei, O. Ioan, s-a constatat că aceasta prezintă trei plăgi tăiate ce au fost produse prin loviri repetate cu un cuţit.

"Intervenţia operatorie cu splenectomie, pleurotomie, evacuare sânge, suturi au fost necesare şi obligatorii pentru salvarea vieţii victimei care a fost pusă în primejdie, direct şi imediat. Leziunile pot necesita 40-45 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii", se mai spune în comunicatul Poliţiei.

Suspect de comiterea agresiunii este colegul victimei, A. Florin, care urmează să fie cercetat în stare de libertate, infracţiunea producându-se pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unui conflict spontan, aplicându-i victimei 3 lovituri de cuţit.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală gravă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
51

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
186

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
135

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...