Impact VIOLENT la Dersca! Şofer încarcerat după ce a intrat într-un cap de pod!
ACCIDENT!

Impact VIOLENT la Dersca! Şofer încarcerat după ce a intrat într-un cap de pod!

 ARHIVA  Stiri.Botosani.ro

Un bărbat a rămas încarcerat în maşina pe care o conducea, după ce a pierdut controlul asupra volanului, a acroşat o maşină, a lovit o căruţă, apoi s-a oprit într-un cap de pod.

Şoferul în vârstă de 39 de ani, din Dorohoi, se deplasa, vineri seara, la volanul unui Audi, dinspre Mihăileni către Dorohoi, iar pe raza localităţii Dersca, din câte se pare, s-a angajat în depăşirea unui autoturism dar din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului şi a acroşat cea de-a doua maşină. Autoturismul Audi a acroşat mai apoi un atelaj hipo, după care s-a oprit într-un cap de pod.

Conducătorul auto a rămas captiv în maşină, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Bărbatul a suferit fracturi la nivelul picioarelor, iar din cauza stării grave în care se afla nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

La locul accidentului au ajuns şi criminialiştii care au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
371

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
398

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
240

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...