Imagini virale: Au vopsit balustradele podului cu tot cu mașinile parcate sub el, dar și cu cele din trafic

Imagini virale: Au vopsit balustradele podului cu tot cu mașinile parcate sub el, dar și cu cele din trafic

Celebrul „Dorel” s-a întors și a dat din nou lovitura. Și nu singur, ci cu o întreagă echipă care a reușit să vopsească balustradele podului de la Otopeni cu tot cu mașinile parcate sub, dar și cu cele aflate în trecere.

Muncitorii care se ocupă de întreținerea drumurilor din Otopeni au vopsit balustradele podului cu tot cu mașinile parcate sub el. Isprava lor a ajuns virală pe rețelele sociale, după ce un șofer a postat pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova o imagine cu balustradele și mașinile proaspăt vopsite în roșu.

În imaginile distribuite se vede cum vopseaua roșie a ajuns și pe mașinile parcate sub pod, fiind greu de calculat la acest moment valoarea prejudiciului.

„Dacă aveți prieteni sau neamuri care au lăsat mașina sub pod la Otopeni, anunțați că trebuie să își schimbe talonul. Au vopsit balustrada podului și toate mașinile de sub el”, a scris șoferul în postare.

Unul dintre șoferii care au avut ghinionul de a se trezi cu autoturismul stropit de vopsea a depus plângere la poliția din orașul ilfovean. Potrivit acestuia, vopseaua a ajuns pe mașina sa când a trecut pe sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

„La data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susține că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către niște persoane care vopseau gardurile din această zonă.

În prezent polițiștii orașului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Facem precizarea că, până la acest moment nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni”, a transmis Poliția din Otopeni, conform Digi24.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

STUDIU: Somnul cu o sursă de lumină în cameră îngrașă și crește riscul unor afecțiuni grave

astăzi, 19:42
175

Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnului crește riscul de obezitate şi alte probleme grave de sănătate, este concluzia unui studiu recent citat de CNN. Chiar și lumina slabă po...

Drapelul României sărbătorit de social-democrații botoșăneni (fotogalerie)

astăzi, 19:34
94

Drapelul României reprezintă mai mult decât o pânză tricoloră pe care o vedem arborată la sediile instituțiilor publice, pe lăncile militarilor ori în competițiile sport...

În cazul unui zbor anulat, cei afectați pot cere despăgubiri de până la 600 de euro

astăzi, 13:01
140

Legislația europeană le permite celor ce au de suferit din cauza unui zbor anulat să ceară companiei de transport o compensație ce poate ajunge și la 600 de euro. În plus, după cum a stab...