Imaginea Geaninei Pintilii ar putea scoate 40.000 de lei din bugetul Consiliului Judetean!

Imaginea Geaninei Pintilii ar putea scoate 40.000 de lei din bugetul Consiliului Judetean!

 Geanina Pintilei, fost director al Directiei de Drumuri si Poduri  

Solicita 40.000 de lei daune, ca urmare a prejudiciului de imagine adus de conducerea CJ!

Geanina Pintilii, destituita la sfarsitul lunii noiembrie din fruntea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani, a dat in judecata Consiliul Judetean pentru sanctiunea aplicata impotriva sa.

 In contestatia inaintata, Geanina Pintilii sustine ca a fost un model de conduita profesionala, de loialitate fata de fostul CJ si ca cele invocate de actuala conducere nu sunt reale.

Presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac, subliniaza ca numai justitia trebuie sa stabileasca adevarul.

Justitia trebuie sa isi spuna cuvantul. In ceea ce ma priveste, o greseala este si faptul ca nu s-au incasat taxe de la transportatori pentru circulatia pe drumurile judetene cu masini de tonaj mare, desi legislatia obliga la acest lucru. Numai daca luam in calcul acest element si este vinovata. Atunci, nu stiu de ce ar putea cineva sa spuna ca este basma curata, a precizat Mihai Tabuleac.

In contestatie, fosta sefa a DJDP Botosani solicita sa se constate nulitatea HCJ prin care a fost destituita din functie, sa fie repusa pe post, sa i se plateasca despagubiri salariale, actualizate la zi, in raport cu rata inflatiei, sa i se acorde daune morale in cuantum de 40.000 lei, ca urmare a prejudiciului de imagine adus, si sa i se plateasca cheltuielile de judecata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

astăzi, 09:27
19

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spita...

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
88

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
73

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...