IHTIS la ceas aniversar! GALERIE FOTO

IHTIS la ceas aniversar! GALERIE FOTO
Manifestarea responsabilităţii sociale – scopul proiectului IHTIS din acest an – înseamnă acţiune, înseamnă implicare şi m-am bucurat să descopăr că toţi cei care ne-au susţinut în mod constant în ultimii ani – au fost şi azi, 26 iulie, de faţă.

Mărturisesc că, pregătind evenimentul am conştientizat de ce mereu trebuie să ţin ştacheta ridicată extrem de sus: din respect şi recunostinţă faţă de PARTENERII şi VOLUNTARII IHTIS.
 
Proiectele Asociaţiei IHTIS şi rezultatele obţinute NU s-au realizat cu fonduri ci, cu OAMENI.

Rezultatele IHTIS au fost comparate la nivel naţional cu proiecte derulate cu bugete de sute de mii de euro.

Cele 10 Diplome obţinute de IHTIS, certifică faptul că NU banii sunt importanţi în soluţionarea cazurilor sociale ci, mai ales, disponibilitatea cu care s-a putut implica fiecare în eliminarea obstacolelor existente.

Prin Campaniile IHTIS a fost demontat de multe ori, înverşunatul "NU SE POATE". Ceea ce "NU TREBUIE SĂ SE POATĂ" este încălcarea bunei rânduieli sociale, indiferent de împrejurare.

În orice mic proiect a stat ascuns un sacrificiu major, nepovestit şi neştiut. Forţa din spatele realizărilor IHTIS a fost simţită în exterior, întrucât am auzit de foarte multe ori întrebarea: "Cine se ascunde în spatele Asociaţiei?".

Astăzi răspundem împreună acestei întrebări, cu precizarea că: niciodată, nimeni nu a stat "în spatele Asociaţiei IHTIS" ci, cu toţii am stat mereu ÎN FAŢĂ, conştientizând problemele sociale semnalate de grupurile vulnerabile şi punând umărul la rezolvarea lor.

În zi aniversară – simbolul preţuirii noastre a fost acordat tuturor participanţilor pentru voluntariatul investit, pentru acordul de a ne fi parteneri, pentru onoarea de a-i avea de fiecare dată alături.
Pe cei care, din întemeiate pricini, au lipsit ieri din mijlocul nostru îi asigurăm că, pe diferite căi, vor intra în posesia Diplomei şi Cupei aniversare a Asociaţiei IHTIS.

Multumim MEMORIALULUI IPOTESTI, indeosebi dlui RELU ONEAGA – pentru gazduire.

Mihaela Mihaescu
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
130

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
900

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...

Românii pot scăpa de carantină în cazul deplasărilor în UE

Vineri, 11 Iunie 2021
615

Oficialii europeni au stabilit, vineri, 11 iunie, noi măsuri pentru călătoriile realizate în interiorul Uniunii Europene. Începând cu data de 1 iulie, orice persoană care deține...