Iavorenciuc, in razboi cu propriul partid: "In Botosani sunt foarte multi liberali care nu sunt PNL-isti!"-VIDEO

Iavorenciuc, in razboi cu propriul partid: "In Botosani sunt foarte multi liberali care nu sunt PNL-isti!"-VIDEO
"A fost o mare teapa, trebuia sa mergem separat si trebuiau facute negocieri". Presedintele organizatiei municipale a PNL, Gheorghe Iavorenciuc, a pornit un adevarat razboi impotriva colegilor de partid, in special a conducerii filialei judetene a PNL Botosani. El este nemultumit de modul in care au fost intocmite listele pentru Consiliul Local, neregasindu-se printre candidati.

Gheorghe Iavorenciuc dezaproba modul in care s-au facut negocierile pentru listele de la alegerile locale, si sustine ca USL este "o mare teapa" la nivelul judetului Botosani, criticand faptul ca au fost cedate locurile la Consiliul Local PSD-ului.

Iavorenciuc este nemultumit si de faptul ca in calitate de presedinte al organizatiei munciipale nu a fost consultat atunci cand s-au intomcit listele pentru Consiliul Local Botosani, fiind deranjat ca doat trei liberali se gasesc pe primele zece pozitii de pe lista.
 
"A fost o mare teapa, trebuia sa mergem separat si trebuiau facute negocieri. Trebuia sa luam decizia cea mai corecta pentru organizatia noastra. Iar eu, daca am fost prin diverse mijloace inlaturat sa am acces la negocieri, eu imi asum sa spun ca negocierile au fost foarte proaste si chiar trebuia sa spun ca si domnul Orban ca liberalii au pierdut un tren extraordinar si tara a pierdut acest moment important de a creste, de a le reda speranta romanilor. In Botosani sunt foarte multi liberali care nu sunt PNL-isti. Noi avem o vorba: nu PNL-ist, ci liberal sa fii in acest partid", a declarat Iavorenciuc.

Gheorghe Iavorenciuc a spus ca nu are de gand sa demisioneze din PNL.

"Am lucrat intr-un colectiv extraordinar, ca spre sfrasit sa se arunce cu piper, pe interese care nu sunt ale noastre, sa fie anulata imaginea de liberal", a conchis Iavorenciuc.

El a sustinut conferinta de presa in curte, in fata sediului partidului si a starnit indignarea liberalilor care se aflau in acel moment la sediul PNL, care i-au reprosat ca nu este mandat sa vorbeasca in numele organizatiei municipale a PNL. 
 

Gheorghe Iavorenciuc a intocmit un document numit "Actiune antiliberala", in care mentioneaza: "Ca un ultim dispret al presedintelui filialei teritoriale PNL Botosani, respectiv Florin Turcanu, acesta a acceptat o lista comuna cu PSD in care PNL este redus la tacere. O organizatie puternica e o organizatie periculoasa pentru Florin Turcanu. "Divide et impera" e deviza unui conducator fara scrupule. Confisca atributele partidului in interesul propriu. Liberalii lui Bratianu nu sunt turma lui Turcanu. Nu poti confisca istoria partidului, doar prin faptul ca doresti sa ajungi presedintele unui Consiliu Judetean sau chiar al romanilor".
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
65

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
32

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
59

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...