Iata cazurile de la "Dansez pentru tine"

Iata cazurile de la "Dansez pentru tine"
Iată care sunt poveştile de viaţă ale celor 8 concurenţi pentru care 8 vedete vor lupta în ringul de dans din noul sezon "Dansez pentru tine", care va începe la PRO TV din 15 aprilie.
 
Corina Bud luptă alături de Eduard Vasile care vrea să-şi ajute familia numeroasă să scape de sărăcie. Sunt nouă suflete şi, în plus, Edi vrea să-şi ajute şi fratele mijlociu care, în urma unui accident la vârsta de 3 ani, prezintă arsuri pe tot corpul şi are nevoie de o operaţie de grefare a pielii. Tânărul munceşte de la 10 ani, iar în clasa a X-a a întrerupt cursurile Liceul Tonitza, secţia de Arte plastice. Acum, Edi a ajuns să-şi ajute financiar familia din hainele pe care le creează şi le vinde pe Internet şi din prestaţiile lui ca dansator.

Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă luptă pentru ca fiul lui Decebal să învingă boala de care suferă, sindrom Down. A fost copleşitor pentru părinţi mai ales că Vlăduţ a fost diagnosticat şi cu o malformaţie la inimă, iar la vârsta de 9 luni a fost operat pe cord la Cluj. Pentru a progresa, are nevoie de kinetoterapie, logopedie, terapie prin joc, ABA. Aceste şedinţe costă foarte mult şi trebuie făcute zilnic pentru a avea rezultate, ceea ce este peste puterile părinţilor.

Corina Caragea i s-a alăturat lui Ştefan Gheorghiu în competiţia "Dansez pentru tine" pentru a lupta pentru sora lui, Camelia, care a suferit un grav accident rutier pe când traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma acestui accident, Camelia a rămas imobilizată la pat şi este în continuare internată la secţia de Neuromotorie a Spitalului Mangalia. Ştefan vrea să lupte pentru sora lui, pentru a-i putea plăti în continuare tratamentele şi şedinţele de recuperare. A renunţat şi la serviciu, iar împreună cu mama sa tânărul îi susţine financiar şi pe cei doi copii ai Cameliei, tătăl lor neimplicându-se deloc în creşterea micuţilor.

Roxana Ionescu luptă alături de Ştefan Rebeja pentru a scăpa familia acestuia de sărăcie. Fraţii săi mai mari au emigrat, iar Ştefan a rămas ca să fie un sprijin pentru părinţii şi frăţiorul lui mai mic. Deşi tatăl său a fost la un moment dat chiar primarul satului în care trăiesc, aceasta perioadă n-a făcut decât să-i sărăcească şi mai mult. Familia lui Ştefan i-a ajutat pe săteni şi a contribuit la diverse proiecte pentru comunitate folosindu-se de veniturile proprii. Partenerul Roxanei a luat viaţa în piept: învaţă, munceşte şi dansează şi nu regretă niciun moment că nu a putut ţine pasul cu colegii lui dansatori care şi-au permis profesori, antrenamente în străinătate, participări la concursuri.

Gabriel Coveşeanu va face echipă la "Dansez pentru tine" cu Claudia Anamaria Raea care doreşte să îi ofere mamei sale o locuinţă. În urma unei căsnicii eşuate, a avut un băiat, Vali. S-a recăsătorit cu un bărbat violent care a abuzat de băiat. În urma acestei căsnicii, femeia a avut-o pe Claudia şi pe fratele acesteia, Daniel. Între timp, Vali s-a îmbolnăvit de schizofrenie paranoică, iar mama a fost nevoită să-şi vândă casa pentru a-l putea interna într-un centru de specialitate. În urma unui accident de maşină, mama a rămas paralizată în partea frontală a capului. Ca să poată învăţa şi ca să-şi poată susţine mama, Claudia lucrează într-un salon de masaj erotic.

Costin Sforaru intră în competiţia visurilor alături de Mădălina Corduneanu, care visează să-şi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă de coşmar până acum. Tatăl fetei îşi agresa soţia şi copilul aproape zilnic. Mădălina a stat la centrul de securitate, a schimbat patru şcoli, iar când a avut posibilitatea să se ducă la lotul naţional de gimnastică ritmică, tatal ei nu şi-a dat acordul pentru a putea pleca în străinătate. Între timp, părinţii au divorţat, iar tânăra şi mama sa locuiesc cu chirie într-o garsonieră. Şi, pentru că mama s-a îmbolnăvit grav, Mădălina are grijă de ea, în acelaşi timp trebuind să meargă la serviciu şi la şcoală.

Augustin Viziru va dansa cu Aurora Tonea, care îşi doreşte să lupte pentru familia ei zguduită de drame. Părinţii Aurorei s-au despărţit după ce, ani la rând, tatăl i-a bătut mama. Mama ei s-a recăsătorit, a născut un băieţel, pe Mario, dar, în timp ce Aurora era plecată la muncă în Olanda, soţul mamei a murit lovit de fulger. S-au mutat în casa bunicii, însă aceasta a decedat la scurt timp. Şi tatăl Auroreis-a îmbolnăvit grav, dar cu ajutorul tratamentelor şi citostaticelor s-a pus pe picioare.În continuare, are probleme cu alcoolul. Aurora îi iubeşte şi îi ajută pe toţi, chiar şi pe tatăl ei.

Florin Piersic jr. şi Alina Atodiresei vor lupta în paşi de dans pentru ca familia Alinei să iasă din sărăcie şi să trăiască fără grija zilei de mâine. Tatăl Alinei a lucrat ca mecanic auto şi, din cauza condiţiilor vitrege de muncă, frig, ploaie, s-a îmbolnăvit. În urmă cu trei ani, a fost operat de hernie, iar acum lucrează ca şofer şi este nevoit să plece mult din ţară. Au făcut un împrumut bancar pentru a renova locuinţa unde stau. Apoi au vândut maşina familiei. Mama Alinei a fost operată de varice la piciorul drept, iar acum are nevoie de o intervenţie şi la piciorul stâng. Tânăra munceşte şi ea şi îşi doreşte să rezolve problemele financiare ale familiei sale.


ProTV magayin
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
436

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
138

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
571

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...