Hoti de detectoare radar si sisteme de navigatie, retinuti de politie!

Hoti de detectoare radar si sisteme de navigatie, retinuti de politie!
In perioada septembrie-octombrie, politistii botosaneni au fost sesizati de catre proprietarii unor autoturisme ca din interiorul masinilor au fost sustrase prin efractie detectoare radar si sisteme de navigatie.

Cercetarile efectuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Botosani au condus la identificarea suspectilor si probarea activitatii infractionale in 14 cazuri inregistrate in evidentele politiei cu autori necunoscuti.

Astfel, s-a stabilit ca in perioada septembrie-octombrie 2009, suspectii T. P., de 17 ani, T. F., de 16 ani, A. A., de 21 de ani, ajutati de suspectul B. A., de 18 ani, toti fara ocupatie, din municipiul Botosani, prin spargerea geamurilor a 14 autoturisme parcate pe raza municipiului Botosani, cu ajutorul unor fragmente de ceramica de la bujii auto, au sustras detectoare radar si sisteme de navigatie.

Fata de suspectii T. P., T. F. si A. A. a fost dispusa incepereau urnaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, iar fata de suspectul B. A. sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.

Fata de totii cei patru suspecti, in cursul zilei de ieri, politistii botosaneni au dispus masura retinerii pentru o durata de 24 ore in Arestul I.P.J. Botosani, in cursul zilei de astazi urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoaria Botosani cu propunere de sesizare a instantei de judecata in vederea arestarii preventive.

In cursul cercetarilor, politistii botosaneni au reusit recuperarea prejudiciului cauzat de cei patru suspecti in proportie de aproximativ 80%.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
61

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
44

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
302

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...