Hotelul „Premier” reacționează după confirmarea primului caz de coronavirus, între cei găzduiți: „Demontăm orice urmă de îndoială”

Hotelul „Premier” reacționează după confirmarea primului caz de coronavirus, între cei găzduiți: „Demontăm orice urmă de îndoială”

Conducerea Hotelului „Premier” reacționează, în urma confirmării unui caz de coronavirus în rândul celor 23 de botoșăneni găzduiți, până atunci, de unitate. Reprezentanța hotelului a ținut să precizeze că serviciile și normele aplicate au fost de înalte standarde, iar personalul nu a fost expus niciunui risc de contaminare.

Redăm, mai jos, comunicatul unității:

În lumina ultimelor evenimente dorim să va asigurăm că măsurile de siguranță și protecție atât a angajaților cât și a locației au fost respectate, lucru confirmat și de Prefectura municipiului Botoșani, redăm declarația:

„NU a intrat în contact decât cu medicul epidemiolog (respectând toate regulile de protecție). De precizat este faptul că bărbatul a fost cazat singur în cameră, iar personalul NU a luat contact niciun moment cu acesta, fiind respectate toate regulile impuse”.

În conformitate cu măsurile impuse va asigurăm că lucrăm în condiții de maximă igienă și siguranță. Dorim pe această cale să demontăm orice urmă de îndoială asupra calității produselor oferite de echipa noastră.

Atât siguranța dvs. cât și a echipei din spatele deliciilor care ajung la voi va fi întotdeauna pe primul loc.

Astfel ne bucurăm să va anunțăm că în cel mai scurt timp va punem la dispoziție noul nostru meniu delivery (care va conține și discounturi la băuturile alcoolice și nonalcoolice) astfel încât va puteți delecta cu preparatele noastre în confortul casei dvs.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
812

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
222

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...