Horoscopul anului 2010!

Horoscopul anului 2010!
Fiecare an e unic din punct de vedere astrologic! Predictiile pe 2010 iti vor spune ce iti rezerva astrele in plan sentimental, in domeniul profesional sau in legatura cu sanatatea ta. Cu ajutorul acestor informatii vei sti cum sa-ti pui in practica aspiratiile si cum sa faci fata provocarilor in anul ce vine.

1. Berbec

Nativii din Berbec se vor bucura de un an incununat de succese astrele rezervandu-le oportunitati atat in plan profesional cat si sentimental. Din acest punct de vedere anul 2010 va reprezenta o schimbare pentru acestia. Prima parte a anului va fi una plina de provocari pe plan profesional prin urmare le recomandam nativilor sa se incarce cu energie si vointa. Totusi, in cea de a doua parte a anului acestia se vor putea bucura pe deplin de roadele muncii lor.. Prin urmare, anul 2010 e unul numai bun pentru a pune in aplicare planurile de cariera.

Daca planul profesional nu a fost intotdeauna foarte stabil pentru nativii din Berbec, acestia au reusit totusi sa gaseasca sprijin in legaturile afective. Pe plan sentimental anul ce vine aduce cu el schimbari in bine, chiar daca initial veti fi reticenti la ele. Ai grija totusi sa nu te adancesti in munca uitand cat de important e sprijinul celor dragi pentru a te bucura de succes si implinire.

Vestile sunt bune si cand vine vorba de starea generala de sanatate a Berbecilor. Cum astrele sunt de partea ta vei avea energie din plin si te vei bucura de o sanatate de fier. Cum insa programul de munca si obstacolele ce ti se vor pune in fata vor fi destul de dificile invata sa nu iti irosesti energia aiurea canalizand-o spre activitatile cu adevarat importante.

2. Taur

Anul 2010 vine cu un bagaj incert pentru nativii din Taur. In primul trimestru al anului esti sfatuit sa nu te aventurezi in planuri majore sau schimbari radicale pe plan profesional. Insa dupa ce treci de aceasta perioada, restul anului se arata a fi unul cat se poate de darnic cu tine aspiratiile tale gasindu-si implinirea fara prea multe eforturi. Asa ca daca iti pui incapatanarea si vointa la munca in perioada vei culege cu siguranta roadele pana la sfarsitul lui 2010.

Situatia e asemanatoare si pe plan sentimental unde nativii din Taur au tendinta in primele luni ale anului sa exagereze fara motiv si sa fie iritati. Insa in perioada imediat urmatoare toate problemele se vor rezolva iar sentimentele se vor solidifica. Pana spre sfarsitul anului nativii din Taur vor descoperi noi lucruri despre ei si despre partenerii lor astfel incat relatia sentimentala se va aprofunda.

La capitolul sanatate anul ce se apropie in pasi repezi aduce doar vesti bune. Chiar daca la inceputul anului starea de spirit si starea sanatate pot lasa de dorit, treptat aceste problema se vor rezolva. Nativii din aceasta zodie vor invata sa aiba mai multa grija de ei si de sanatatea lor astfel incat se vor umple de vitalitate si vor putea folosi toata energia de care dispun pentru a-si duce la implinire planurile profesionale.

3. Gemenii

Gemenii se vor evidentia in anul ce vine datorita dorintei incredibile de afirmare. 2010 le ofera acestora energia necesara pentru a face orice trebui pentru a-si implini dorintele. Situatia se schimba spre sfarsitul anului cand nativii din Gemeni incep sa ramana fara energie si sa li se para din ce in ce mai dificil sa ia decizii. Norocul lor e ca se bucura de sprijin din partea familiei astfel incat vor putea trece cu bine de aceasta perioada.

Anul 2010 este si un an al cooperarii, atat in domeniul sentimental cat si in cel profesional. Chiar daca vor mai exista mici discutii cu cei dragi, totul se va rezolva fara prea multe eforturi. Gemenii isi vor folosi in anul ce vine inteligenta si stapanirea de sine pentru a aplana posibilele conflicte atat cu cei dragi cat si cu colegii de munca.
Cat despre starea sanatatii, munca si stresul isi spun cuvantul asupra Gemenilor. Prin urmare, nativii sunt sfatuiti sa se protejeze si sa isi gaseasca timp si pentru odihna. Este important ca pe parcursul intregului an acestia sa pastreze un echilibru intre munca si odihna dar si intre activitatile fizice si cele spirituale.

4. Rac

Noul an este primit de nativii din Rac cu foarte multa energie si entuziasm iar acestea se pastreaza in in special in prima jumatate a anului. Prin urmare anul 2010 este, pentru Raci, un an al reinnoirii. In ciuda energiei de care dau dovada, in a doua jumatate a anului acestia vor observa ca le vine din ce in ce mai greu sa ia decizii importante la locul de munca ceea ce va crea o stare de anxietate. Prin urmare li se recomanda sa traga o gura de aer in piept si sa se calmeze deoarece panica nu face decat sa le ingreuneze si mai mult treaba.

In plan sentimental situatia e cat se poate de fierbinte. Nativii vor fi mai perceptivi decat de obicei la nevoile partenerului de viata si vor avea o imagine mult mai clara asupra problemelor ce ar putea sa apara in viata de cuplu. Dinamici, plini de energie, Racii nu vor avea nici un moment de repaos pe plan sentimental in anul ce vine. Exceptie face chiar ultima perioada a anului in care acestia vor profita de putina liniste si vor reusi sa se uite retrospectiv si sa isi dea seama ca obstacolele peste care au trecut cu bine au fost mai mari decat credeau initial.

La capitolul sanatate Racii stau destul de bine in noul an. Starea lor generala de sanatate va fi buna pe parcursul anului cu exceptia unor probleme minore. Va recomandam totusi atentie sporita la efectele stresului si la ceea ce mancati deoarece e posibil sa va confruntati cu ceva probleme digestive.

5. Leu

2010 va fi un an plin de avantaje pentru Lei acestia bucurandu-se de succese pe toate planurile cu exceptia celui sentimental. Pe plan profesional ambitiile de viitor vor avea un rol central in evolutia nativilor din Leu acestia canalizandu-si intreaga energie in aceasta directie. Vor munci de doua ori mai mult insa succesele vor fi pe masura. In special prima parte a anului e propice investitiilor si planurilor curajoase.

Partea sentimentala s-ar putea sa pune bete in roate nativilor deoarece vor aparea diferente de opinie ce vor escala in conflicte. Iar cum Leii sunt destul de incapatanati le va fi foarte greu sa lase de la ei. Avand in vedere ca pe plan profesional au drum deschis, lipsit de obstacole majore, acestia vor putea totusi sa acorde mai multa importanta problemelor sentimentale. Daca isi pastreaza calmul si invata sa faca compromisuri anul se va termina cu bine si in acest domeniu.

Starea generala de sanatate va fi foarte buna in noul an, Leii confruntandu-se cel mult cu cateva probleme minore. In plus, acestia vor avea energie din plin. Insa cum si munca depusa in acesta an va fi destul de obositoare, ii sfatuim pe nativii din Leu sa incerce sa isi faca provizii de energie astfel incat sa nu ramana fara atunci cand vor avea nevoie mai mare.

6. Fecioara

In anul 2010 nativii din Fecioara se vor concentra mai mult pe componenta spirituala. Noul an va fi unul de perioade de introspectie in care acestia isi vor analiza succesele si esecurile din trecut pentru a-si imbunatati capacitatile. Planul profesional poate lasa de dorit in anul ce vine nativii fiind prea ocupati cu sentimentele si dorinta de a se implini afectiv pentru a-i acorda o importanta prea mare. Daca apar oportunitati majore acestia sunt sfatuiti sa nu dea cu piciorul deoarece vor regreta ulterior. Totusi nu trebuie sa uite ca aceasta nu e o perioada buna pentru decizii pripite.

Viata sentimentala va inflori in 2010 nativii fiind foarte activi in aceasta directie. Mai apar si probleme din cand in cand insa spiritul conciliator si capacitatea de empatie a acestei zodii isi vor spune cuvantul. In final aceste probleme nu vor face decat sa adauge sare si piper vietii. Astrele sunt de partea nativilor din Fecioara astfel incat acestia sunt sfatuiti sa se lase condusi de pasiune si sa fie mai putin sceptici. 2010 e anul implinirii sentimentale.
Nativii din Fecioara vor fi preocupati in anul ce vine de propria persoana si de propriile trairi ceea ce ii va ajuta sa se refaca nervos si sa isi recapete increderea in sine. In schimb acest lucru se va vedea in starea generala de sanatate. Plini de energie si de optimism, nativii din Fecioara nu se vor feri sa se angajeze in activitati sportive ce le vor aduce beneficii pe plan indelungat.

7. Balanta

Cei din zodia Balanta vor avea un an foarte bun cuvintele de ordine fiind, bineinteles, echilibrul si continuitatea. Pe plan profesional Balantele vor culege roadele eforturilor de pana acum. Vor mai aparea si cateva obstacole insa nativii isi vor folosi stapanirea de sine si talentele diplomatice pentru a le depasi. 2010 e un an propice aliantelor si legaturilor de afaceri ce ii vor ajuta pe acestia sa castige respectul binemeritat.

Cum planul profesional e caracterizat de stabilitate si liniste, nativii din Balanta isi vor directiona atentia catre cel personal. Viata sentimentala se va clarifica iar Balantele vor sti, in sfarsit, care este urmatorul pas pe care trebuie sa il faca pentru a fi fericiti.

Starea generala de sanatate pentru aceasta zodie va fi una buna, ceea ce era de asteptat avand in vedere ca nativii din Balanta au acordat intotdeauna multa atentie nevoilor propriului organism. Stimulati de activitati dar si de prieteni, acestia se vor bucura de foarte multa energie pe care trebuie sa invete sa o folosesca in mod util. In conditiile in care inceteaza sa isi irosesca tipul si energia cu lucruri lipsite de importanta, nativii din Balanta vor putea duce la indeplinire orice plan in anul ce vine.

8. Scorpion

2010 e un an al schimbarii si pentru nativii din Scopion. Incep anul descurajati si lipsiti de entuziasm ca sa descopere pe parcurs ca nu au motive sa recurga la o astfel de atitudine. Spre mijlocul anului chiar li se ofera posibilitatea unui avans pe scara ierarhica. Si cum o bucurie nu vine niciodata singura, noua functie le va aduce si un important adaos financiar. Chiar daca noile sarcini nu sunt usoare, Scorpionii sunt foarte incantati de aceasta schimbare deoarece vad in ea provocarea de a-si arata adevarata valoare.
Viata sociala a nativilor din Scorpion e una infloritoare in anul 2010. Fie ca vorbim de relatii de prietenie sau relatii amoroase, acestia se vor arunca cu capul inainte in vartejul emotiilor. Cum succesul profesional le va da o doza de optimism contagios, Scorpionii vor avea starea de spirit necesara pentru a fi in centrul atentiei. Isi vor folosi aura de mister si puterea de convingere pentru a face cuceriri neasteptate si pentru a trai din plin deliciile iubirii.

In toata nebunia care ii inconjoara Scorpionii uita sa-si reincarce bateriile astfel incat spre cea de a doua jumatate a anului vor descoperi ca sunt epuizati psihic si fizic ceea ce ar putea sa le provoace probleme de sanatate. Sfatul nostru pentru nativi este sa isi lase timp si pentru odihna pentru a evita probleme de sanatate in ultimele doua-trei luni ale anului.

9. Sagetator

Lucrurile se clarifica in anul ce vine astfel incat nativii au o imagine mult mai clara asupra a ceea ce trebuie sa faca pentru a avea succes. Iar daca anul 2010 va fi unul incununat de succese majore, acesta va mai aduce insa si dezamagiri sporadice dar importante. In prima parte a anului scorpionii vor impune un ritm alert la locul de munca ceea ce se va observa si in situatia financiara a acestora. Din pacate, acestia se vor vedea nevoiti in a doua jumatate a anului sa-si consume o mare parte din energie in incercarea de a pastra acest ritm de munca.

Pe plan afectiv Sagetatorii sunt insa mai putin siguri de ceea ce vor si se vad nevoiti sa faca o alegere dificila. Prin urmare vor avea nevoie de o minte limpede si de multa originalitate pentru a face pasul corect. Le recomandam nativilor sa isi deschida bine ochii dar nu atat spre ceea ce e in jurul lor cat spre ceea ce simt cu adevarat.
Starea generala de sanatate reflecta eforturile pe care le fac Sagetatorii pe plan profesional. Dupa eforturile depuse in prima perioada a anului acestia isi vor da seama ca utilizarea irationala a energiei i-a secat de vlaga. Pentru a evita probleme grave de sanatate dar si pentru a-si aduna energiile necesare pentru munca, nativii din Sagetator vor trebui sa incetineasca ritmul de viata si isi gaseasca timp si pentru ei.

10. Capricorn

Vestita maturitate a Capricornilor va da roade 2010 fiind un an extrem de favorabil pentru nativi. La locul de munca vor trebui sa se implice in competitii acerbe si sa se confrunte cu piedici puse fie de colegi fie de sefi. Insa dorinta de afirmare si rabdarea ii vor ajuta sa faca fata. Totusi, daca nu reusesc sa isi pastreze calmul risca sa piarda ce au castigat pana acum prin eforturi proprii. Insa in a doua jumatate a anului lucrurile vor reveni in matca normala iar Capricornii vor putea sa se mai relaxeze.

Posesivitatea si gelozia isi fac simtite prezenta in relatiile cu cei dragi prin urmare vor aparea in plan sentimental ceva probleme create artificial. Capricornii trebuie sa isi aminteasca cat de importanta e comunicarea intr-o relatie. In cazul in care doriti sa va aventurati intr-o noua relatie amoroasa incercati sa faceti asta in cea de a doua jumatate a anului deoarece relatiile incepute in primele luni ale anului risca sa devina adevarate dezastre emotionale.

La capitolul sanatate Capriconii stau foarte bine. Se bucura de multa energie si trec usor peste mici probleme de sanatate. In plus se bucura de o minte lucida astfel incat stiu cum sa isi rezerve energia si cum sa isi incarce bateriile.

11. Varsator

Nativii din zodia Varsator vor descoperi cu surprindere in acest an ca unele lucruri ce li se pareau dificil de realizat devin dintr-o data simple. Cu ajutorul carismei si a optimismului de care dau dovada acestia isi gasesc repede aliati si colaboratori si se bucura de aprecierea celor din jur. Prin urmare viata profesionala va avea numai de castigat. E posibil insa ca succesul sa li se urce la cap caz in care vor suferi consecintele. Cei sub acest semn zodiacal sunt sfatuiti sa fie mai deschisi la parerile si argumentele celor din jur..
Varsatorii nu se confrunta cu probleme majore in dragoste; mai apar mici diferente de opinii ce vor putea fi solutionate atata vreme cat acestia sunt dispusi sa ramana calmi. Spre sfarsitul anului ei isi vor analiza nivelul relatiei dand dovada de multa maturitate si profunzime. Prin urmare 2010 poate reprezenta un an al schimbarii pentru acestia, atat vreme cat reusesc sa profite de ocaziile ce le sunt aruncate in cale.

In 2010 Varsatorii se vor bucura de o sanatate de fier. Acestia vor acorda o atentie sporita chestiunilor legate de sanatate ceea ce ii va ajuta sa scape de problemele cu care s-au confruntat in anii anteriori. Au o energie de invidiat insa trebuie sa invete cum sa o imparta intre diferitele activitati in care sunt implicati, privilegiindu-le pe cele importante.

12. Pesti

Anul 2010 rezerva nativilor din Pesti si bune si rele. Acestia isi vor invinge, in sfarsit, temerile astfel incat se vor putea angaja in cateva actiuni importante si isi vor putea pune in aplicare planurile pe care le-au gandit in amanunt pana acum. Vor trece mai greu de primul obstacol datorita emotiilor insa descopera mai apoi ca nu este atat de dificil pe cat credeau. Acestia sunt sfatuiti sa nu isi piarda insa scepticismul de care au dat dovada pana acum. Vor mai avea si esecuri profesionale care ii vor dobora pe moment facandu-i sa devina iritati si speriati. Reusesc insa sa isi adune energia, sa-si aminteasca ca pot fi si foarte incapatanati si sa mearga mai departe.

Chiar daca in anul ce a trecut nativii au avut ceva probleme in dragoste, 2010 promite sa fie unul fericit. Acestia devin mai dragastosi decat de obicei si vad relatia cu cei dragi intr-o noua lumina. Inceteaza sa mai alerge dupa cai verzi pe pereti dandu-si seama ca au o relatie cu un potential foarte mare. In plus, in acest an comunicarea va deveni punctul lor forte.

Cat despre starea de sanatate aceasta e destul de buna, mai ales in prima jumatate a anului. In cea de a doua jumatate a anului e posibil sa apara cateva probleme minore pe care nativii din Pesti le-ar putea evita daca ar acorda mai multa importanta sanatatii lor. De asemenea, pestii nu vor dispune de foarte multa energie in anul ce urmeaza astfel incat trebuie sa invete sa nu o mai irosesasca pe ganduri inutile si griji fara baza reala.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
187

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
377

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
106

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...