H&M deschide un nou magazin in Romania: in Uvertura Mall, din Botosani

H&M deschide un nou magazin in Romania: in Uvertura Mall, din Botosani
Retailerul suedez de fashion H&M va deschide, in aceasta primavara, un nou magazin in Romania si va ajunge astfel la o retea de 24 unitati, a anuntat centrul comercial. Noul magazin H&M, cu o suprafata de 1.575 metri patrati, se va desfasura pe doua etaje ale centrului comercial Uvertura Mall, din Botosani.

"H&M isi continua expansiunea in Romania. Dupa doi ani de prezenta pe piata locala, suntem incantati de rezultatele obtinute (...) Privim cu entuziasm deschiderile de noi magazine in orasele din Romania, pentru ca astfel produsele noastre vor fi disponibile in intreaga tara", a declarat Lori Orosan, Expansion Manager CEE la H&M.

Uvertura Mall, parte a portofoliului dezvoltat de societatea cu capital integral romanesc Moldova Mall, are o suprafata inchiriabila de 15.000 metri patrati si este in grafic pentru deschiderea planificata in a doua jumatate a lunii martie a acestui an. Centrul comercial are acum o rata de ocupare de 82% si poarta negocieri pentru unitatile ramase.

"Prezenta H&M in centrul nostru comercial reprezinta o baza solida pentru dezvoltarea viitoare a acestuia", a declarat Danut Prisecariu, proprietarul Uvertura Mall.

H&M a fost fondat in Suedia 1947 si este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.600 de magazine pe 47 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza. Vanzarile Hennes & Mauritz (H&M) in Romania s-au dublat in anul fiscal 2012, incheiat pe 30 noiembrie, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), dupa deschiderea a 8 magazine in aceasta perioada pentru un total de 19 unitati.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
47

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
109

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
22

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...