Halep si Cirstea, in turul 3 de la Roland Garros

Halep si Cirstea, in turul 3 de la Roland Garros
Simona Halep a trecut joi, în două seturi, de Heather Watson din Marea Britanie. A fost 6-2, 6-4 pentru Simona la capătul unei partide care a durat puțin peste o oră.

Nu a fost deloc un meci ușor pentru jucătoarea noastră care și-a pierdut serviciul mai mult decât de obicei. Watson a forțat fiecare lovitură însă nu a fost de ajuns, Simona controlând per ansamblu situația cu destulă autoritate.

A fost al doilea meci direct dintre Halep și Watson: Simona l-a câștigat pe precedentul, anul trecut, în primul tur la US Open. Maria-Teresa Torro-Flor vs. Magdalena Rybarikova a fost confruntarea care a dat adversara jucătoarei noastre în turul al treilea.

A fost un meci în care cele două sportive și-au împărțit perioadele de dominare: a fost mai întâi 6-2 în primul set pentru Torro-Flor pentru ca apoi Rybarikova să-și adjudece actul secund cu același scor. După 71 de minute de la primul serviciu s-a intrat în decisiv iar aici Torro-Flor a fost din nou superioară: 6-2.

Aceasta este prima confruntare directă dintre Halep și Torro-Flor: ambele jucătoare au 22 de ani însă dacă Simona e locul 4 WTA, Torro-Flor ocupă doar poziția a 55-a.

De menționat faptul că în turul al treilea s-a calificat și Sorana Cîrstea acolo unde o va întâlni pe Jelena Jankovic din Serbia.

sursa: eurosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
58

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
385

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
762

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...