Halep si Cirstea, in turul 3 de la Roland Garros

Halep si Cirstea, in turul 3 de la Roland Garros
Simona Halep a trecut joi, în două seturi, de Heather Watson din Marea Britanie. A fost 6-2, 6-4 pentru Simona la capătul unei partide care a durat puțin peste o oră.

Nu a fost deloc un meci ușor pentru jucătoarea noastră care și-a pierdut serviciul mai mult decât de obicei. Watson a forțat fiecare lovitură însă nu a fost de ajuns, Simona controlând per ansamblu situația cu destulă autoritate.

A fost al doilea meci direct dintre Halep și Watson: Simona l-a câștigat pe precedentul, anul trecut, în primul tur la US Open. Maria-Teresa Torro-Flor vs. Magdalena Rybarikova a fost confruntarea care a dat adversara jucătoarei noastre în turul al treilea.

A fost un meci în care cele două sportive și-au împărțit perioadele de dominare: a fost mai întâi 6-2 în primul set pentru Torro-Flor pentru ca apoi Rybarikova să-și adjudece actul secund cu același scor. După 71 de minute de la primul serviciu s-a intrat în decisiv iar aici Torro-Flor a fost din nou superioară: 6-2.

Aceasta este prima confruntare directă dintre Halep și Torro-Flor: ambele jucătoare au 22 de ani însă dacă Simona e locul 4 WTA, Torro-Flor ocupă doar poziția a 55-a.

De menționat faptul că în turul al treilea s-a calificat și Sorana Cîrstea acolo unde o va întâlni pe Jelena Jankovic din Serbia.

sursa: eurosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
129

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
495

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
195

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...