Halep si Cirstea, in turul 3 de la Roland Garros

Halep si Cirstea, in turul 3 de la Roland Garros
Simona Halep a trecut joi, în două seturi, de Heather Watson din Marea Britanie. A fost 6-2, 6-4 pentru Simona la capătul unei partide care a durat puțin peste o oră.

Nu a fost deloc un meci ușor pentru jucătoarea noastră care și-a pierdut serviciul mai mult decât de obicei. Watson a forțat fiecare lovitură însă nu a fost de ajuns, Simona controlând per ansamblu situația cu destulă autoritate.

A fost al doilea meci direct dintre Halep și Watson: Simona l-a câștigat pe precedentul, anul trecut, în primul tur la US Open. Maria-Teresa Torro-Flor vs. Magdalena Rybarikova a fost confruntarea care a dat adversara jucătoarei noastre în turul al treilea.

A fost un meci în care cele două sportive și-au împărțit perioadele de dominare: a fost mai întâi 6-2 în primul set pentru Torro-Flor pentru ca apoi Rybarikova să-și adjudece actul secund cu același scor. După 71 de minute de la primul serviciu s-a intrat în decisiv iar aici Torro-Flor a fost din nou superioară: 6-2.

Aceasta este prima confruntare directă dintre Halep și Torro-Flor: ambele jucătoare au 22 de ani însă dacă Simona e locul 4 WTA, Torro-Flor ocupă doar poziția a 55-a.

De menționat faptul că în turul al treilea s-a calificat și Sorana Cîrstea acolo unde o va întâlni pe Jelena Jankovic din Serbia.

sursa: eurosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
772

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...