Gravida luata in plin de o masina, pe strada Petru Rares din Botosani - completare

Femeia accidentata astazi pe strada Petru Rares din municipiu este insarcinata, ea fiind, de altfel, si in atentia medicilor de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani.

Turcanu Georgeta, in varsta de 34 de ani, din Botosani, incerca sa traverseze strada in apropierea unei treceri de pietoni, insa a fost lovita in plin de conducatorul unei Dacii.

Din primele cercetari, se pare ca soferul circula regulamentar, insa nu a mai avut timp sa opreasca autovehiculul, intrucat a zarit prea tarziu femeia.

"Am preluat pacienta cu un politraumatism prin accident rutier si am transportat-o la Urgente. Era stabila, insa grija principala era faptul ca este insarcinata in 22 de saptamani. Speram ca fatul nu a fost afectat", a precizat Alin Amironesei, medic in cadrul SJA Botosani.

Politia a inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate gradul de vinovatie al celor implicati in accident, femeia urmand a fi transportata si la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie, pentru investigatii suplimentare in legatura cu sarcina.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
30

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
77

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
411

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...