Grav accident de circulatie la Oroftiana, cu doua persoane incarcerate! UPDATE-Cele doua victime transportate la Iasi

Grav accident de circulatie la Oroftiana, cu doua persoane incarcerate! UPDATE-Cele doua victime transportate la Iasi
Cinci persoane au ajuns sambata dimineata, in jurul orei 05.30, la spital, dupa ce masina cu care se deplasau a intrat intr-un parapet metalic, de pe marginea drumului.

Intr-un autoturism VW Golf 3, condus de un tanar in varsta de 23 de ani, se mai aflau alti cinci tineri, acestia introcandu-se de la discoteca.

La un moment dat, pe raza localitatii Oroftiana, comuna Suharau, soferul a pierdut controlul asupra volanului si a intrat cu masina intr-un parapet metalic, de pe marginea drumului.

Doua persoane au ramas incarcerate si a fost nevoie de echipajul de descarcerare pentru a fi scoase din masina, acestea fiind grav ranit.

Alte trei persoane au suferit leziuni, insa mai usoare, iar soferul nu a patit nimic.

Victimele au fost transportate la spital cu trei Ambulante si o masina SMURD.

Politistii au deschis o ancheta.

UPDATE

Întrucât starea celor două persoane, de 25 si respectiv 18 ani, care au fost descarcerate necesită transportul de urgenţă la spitalele de specialitate din Iaşi, în jurul orei 10.00 a fost solicitat un elicopter SMURD .

Potrivit martorilor, autoturismul, marca VW Golf 3, s-a izbit frontal - dreapta de un parapet metalic de pe marginea drumului.

În momentul impactului, o bucată din parapet a intrat prin portiera din dreapta şi s-a oprit în bancheta din spate, blocând accesul la cei doi tineri. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi unul SMURD aparţinând Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, precum şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dorohoi şi Botoşani.

Pentru scoaterea celor două victime, de 25 respectiv 18 ani, dintre fiarele contorsionate s-a acţionat pentru tăierea portierelor şi a cupolei. Pasagerul din dreapta a fost preluat de echipajul cu medic şi transportat la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajul SMURD şi celelalte două ambulanţe şi transportate la Spitalul de Dorohoi pentru a fi stabilizate. Ulterior, acestea au fost transferate la Spitalul Judeţean Botoşani.

Pompierii au acţionat şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind decuplate bornele bateriei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
140

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
36

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
81

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....