Grav accident de circulatie la Oroftiana, cu doua persoane incarcerate! UPDATE-Cele doua victime transportate la Iasi

Grav accident de circulatie la Oroftiana, cu doua persoane incarcerate! UPDATE-Cele doua victime transportate la Iasi
Cinci persoane au ajuns sambata dimineata, in jurul orei 05.30, la spital, dupa ce masina cu care se deplasau a intrat intr-un parapet metalic, de pe marginea drumului.

Intr-un autoturism VW Golf 3, condus de un tanar in varsta de 23 de ani, se mai aflau alti cinci tineri, acestia introcandu-se de la discoteca.

La un moment dat, pe raza localitatii Oroftiana, comuna Suharau, soferul a pierdut controlul asupra volanului si a intrat cu masina intr-un parapet metalic, de pe marginea drumului.

Doua persoane au ramas incarcerate si a fost nevoie de echipajul de descarcerare pentru a fi scoase din masina, acestea fiind grav ranit.

Alte trei persoane au suferit leziuni, insa mai usoare, iar soferul nu a patit nimic.

Victimele au fost transportate la spital cu trei Ambulante si o masina SMURD.

Politistii au deschis o ancheta.

UPDATE

Întrucât starea celor două persoane, de 25 si respectiv 18 ani, care au fost descarcerate necesită transportul de urgenţă la spitalele de specialitate din Iaşi, în jurul orei 10.00 a fost solicitat un elicopter SMURD .

Potrivit martorilor, autoturismul, marca VW Golf 3, s-a izbit frontal - dreapta de un parapet metalic de pe marginea drumului.

În momentul impactului, o bucată din parapet a intrat prin portiera din dreapta şi s-a oprit în bancheta din spate, blocând accesul la cei doi tineri. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi unul SMURD aparţinând Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, precum şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dorohoi şi Botoşani.

Pentru scoaterea celor două victime, de 25 respectiv 18 ani, dintre fiarele contorsionate s-a acţionat pentru tăierea portierelor şi a cupolei. Pasagerul din dreapta a fost preluat de echipajul cu medic şi transportat la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajul SMURD şi celelalte două ambulanţe şi transportate la Spitalul de Dorohoi pentru a fi stabilizate. Ulterior, acestea au fost transferate la Spitalul Judeţean Botoşani.

Pompierii au acţionat şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind decuplate bornele bateriei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
761

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...