Ghinion! Candidați cu note mai mici la titularizare, după contestații!
BOTOSANI
Stiri Botosani
Thursday, 4 August 2016
Actualitate
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, din cele 84 de lucrări reevaluate, în cazul a 54 notele au fost modificate. 23 de note au fost micșorate, în timp ce 28 de candidați s-au ales cu note mai mari, după contestații.
318 candidați, reprezentând un procent de 79,30%, au fost declarați promovați, cu note de minim 5, în timp ce alți 83, cu note sub 5, nu au promovat.
Cei mai mulți candidați, 23,94%, au luat note între 5 și 5,99.
Candidaţii care au obținut la concursul naţional unic minimum 7.00 se pot titulariza în ordinea descrescătoare a mediilor pe posturi/catedre vacante, în limita numărului de posturi/catedre titularizabile, din lista afişată pentru concurs.
Pentru a putea fi repartizaţi pe un post pentru suplinire, candidaţii trebuie să obţină minimum media 5.00 la concursul de titularizare
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Percheziții în două unități medicale din Moldova, ce au descoperit polțiștii!
Poliția a descins la spitalul de Psihiatrie Socola din Iași într-un dosar cu certificate false de handicap. Persoane din mediul medical au favorizat internări fictive, acordarea de concedii d...
ATRIA Medical - Alături de dumneavoastră atunci când sănătatea o cere!
Clinica Medicală ATRIA organizează în data de 25 noiembrie, împreună cu partenerii lor de la Rețeaua de Sănătate Regina Maria, o campanie de recoltare a analizelor de sânge pen...
Tânăr beat și fără permis, scos din trafic și băgat în arestul Poliției!
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 30 de ani din comuna Roma, bănuit de co...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici