Gheorghe Vazdoaga, implicat intr-un accident langa Teatrul “Mihai Eminescu”! FOTO

Gheorghe Vazdoaga, implicat intr-un accident langa Teatrul “Mihai Eminescu”! FOTO
Consilierul local Gheorghe Vazdoaga a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier, langa Teatrul “Mihai Eminescu". Vazdoaga se deplasa la volanul masinii personale si a oprit la trecerea de pietoni de langa Teatru pentru a da prioritate unui copil, iar in momentul in care a pornit, un alt copil, pe o bicicicleta, s-a angajat in viteza in traversarea strazii, izbindu-se in partea laterala a masinii.






Gheorghe Vazdoaga sustine ca nu l-a mai putut evita.

“Oprisem la trecerea de pietoni pentru a da prioritate unui copil, iar in momentul in care am plecat un alt copil pe o bicicleta a aparut, in viteza. L-am vazut cum vine dar nu am avut cum sa il evit. In fata mea era o alta masina si nu puteam sa accelerez", a spus Gheorghe Vazdoaga.

Desi a fost accidentat usor, copilul in varsta de 9 ani a fost totusi transportat la spital pentru investigatii de specialitate.

Politistii l-au testat pe Gheorghe Vazdoaga cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.


“Conducatorul auto a surprins si accidentat un copil aflat in traversarea marcajului pietonal, acesta aflandu-se pe bicicleta. Urmeaza  sa efectuam cercetari si sa dam o solutie procedurala in cauza", a declarat ag. Gabriel Jora, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
42

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
85

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
906

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...