Funeriu, deranjat de jurnaliştii prezenţi la deschiderea anului şcolar

Funeriu, deranjat de jurnaliştii prezenţi la deschiderea anului şcolar
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a fost deranjat de jurnaliştii prezenţi la deschiderea anului şcolar. Mai mult, ministrul Funeriu s-a enervat când un reporter l-a întrebat cine a compus imnul naţional.

Începutul anului şcolar nu a fost prea uşor pentru Ministrul Educaţiei. Daniel Funeriu a murmurat discret imnul naţional, apoi, la discursul oficial pentru deschiderea anului şcolar, a fost trădat de microfon. În clasă, ministrul s-a enervat şi pe unii ziarişti, care încercau să-l filmeze.

"Eu i-am rugat să nu facă sincroanele de aici, de la voi, dar vor neapărat să vă aibă aici. Trebuie să le cerem şi voie să facă lucrul acesta", a spus ministrul Educaţiei.

Funeriu le-a mai spus jurnaliştilor că ar fi trebuit să ceară voia părinţilor să filmeze la şcoală şi s-a enervat că un reporter l-a întrebat cine a compus imnul naţional.

"Cred că ar fi fost un lucru bun să fi cerut părinţilor voie să facă acest lucru. Nu m-a enervat deloc acest lucru, ci pur şi simplu a fost o remarcă care ar fi ţinut de o oarecare curtoazie faţă de elevi. -Ne spuneţi şi nouă cine a compus Imnul? -Doamnă, haideţi, vă rog foarte mult! Un minim de decenţă! Astfel de întrebări nu cred că îşi au locul aici! Evident că lucrurile astea nu pot fi puse sub semnul întrebării!", scrie Realitatea.TV.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
58

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
37

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
123

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...