Frați arestați pentru uciderea unui consătean!

Frați arestați pentru uciderea unui consătean!
Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări faţă de inculpaţii Samuel R. de 19 ani şi Marian R. de 18 ani, din localitatea Borzești, comuna Ungureni, pentru săvârşirea infracţiunii de “omor calificat".

S-a reţinut că în data de 21 august,  în jurul orei 21.20 cei doi autori au lovit victima, Dumitru N. de 31 ani, în zona capului cu partea metalică a unei sape, respectiv cu un par.

Ca urmare a loviturilor primite, victima a decedat în data de 22 august la Spitalul Municipal din Suceava.

În urma examinării medico-legale au fost constatate 3 focare de fractură la nivelul capului, ceea ce atestă intensitatea loviturilor primite.

În data de 23 august Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a emis pe numele celor doi autori Ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

În urma solicitării Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Tribunalul Botoşani a emis în data de 24 august mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele celor doi autori.

Citește și A murit dupa ce a fost batut de doi frati pe care i-a injurat

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
35

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
115

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...

O asociație din Botoșani angajează, se cer studii medii, vechime și permis categoria B!

astăzi, 14:50
283

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...