Fostul medic de la Casa Judeţeană de Pensii, condamnat DEFINTIV la închisoare cu executare!

Fostul medic de la Casa Judeţeană de Pensii, condamnat DEFINTIV la închisoare cu executare!
  Medicul de la cabinetul de expertiză medicală, de la Casa Judeţeană de Pensii, Liliana Teodoriu, judecat pentru luare de mită, a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare cu executare.

Judecătorii instanţei supreme au respins recursul formulat de Liliana Teodoriu împotriva deciziei magistraţilor Curţii de Apel Suceava, care au trimis-o după gratii.

Liliana Teodoriu urmează a fi încarcerată în cursul zilei de astăzi, mandatul de executare a pedepsei ajungând la Botoşani.

Aceasta a fost obligată de instanţă să restituie sumele de 11.850 lei şi 100 euro, ce au constituit obiectul infracţiunilor de luare de mită următorilor denunţători: Buga Lenuţa suma de 1100 lei, Furnică Ghiorghiţă suma de 400 lei, Alexa Elena suma de 500 lei, Ciobanu Anişoara suma de 400 lei, Luca Teodor suma de 150 lei, Olariu Traian suma de 100 euro, Buţerchi Anişoara suma de 300 lei, Brânzac Aurel suma de 80 lei, Guriţă Dumitru suma de 500 lei, Corduneanu Emilia suma de 430 lei, Corolea Iulia 200 lei, Strungaru Olimpia 300 lei, Acasandrei Ştefan 2090 lei, Anton Costache 1700 lei, Călin Tatiana 1700 lei, Olariu Mihai 2000 lei.

Initial, Liliana Teodoriu a fost condamnata de magistratii Tribunalului Botosani  la noua ani de inchisoare, dar pedeapsa a fost redusa de magistratii suceveni la trei ani de inchisoare cu executare.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au trimis-o in judecata, in august 2011, pe doctorita Liliana Teodoriu, de la Cabinetul de expertiza medicala al Casei Judetene de Pensii, sub acuzatia de coruptie in aproape 50 de cazuri! 

Medicul Liliana Teodoriu a fost ridicata de procurori pe 28 iunie 2011, in urma unei descinderi la Cabinetul de expertiza medicala din incinta Casei Judetene de Pensii.

Ea a fost acuzata ca a pretins si a luat mita de la pacientii care veneau pentru evaluarea la cabinet. 

In urma perchezitiilor efectuate la locuinta familiei Teodoriu a fost gasita suma de 416.616 lei, banii fiind ascunsi inclusiv in ciorapi si in lenjeria intima.

UPDATE: Liliana Teodoriu a fost deja incarcerata, in baza mandatului de executare a pedepsei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
531

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...