Florin Ghiorghita: "Astept scuze de la domnul primar"

Florin Ghiorghita: "Astept scuze de la domnul primar"
Consilierul local Florin Ghiorghita s-a aratat extrem de deranjat de declaratile facute in urma cu cateva zile de primarul Ovidiu Portariuc prin care consilieiri locali ai PNL si PDL au fost acuzati ca pun piedici in organizarea in acest an a Summer Fest.

“Astept scuze public de la domnul primar pentru declaratiile facute. Noi suntem de acord cu organizarea festivalului. Stiti foarte bine ca in ceilalti ani dei de la PNL au strans semnaturi din Stejari sa nu se mai desfasoare in zona respectiva, cred ca nici pe Pietonalul Unirii nu ar trebui sa deranjam oamenii in fiecare an si sa organizam acel festival acolo.", a spus Florin Ghiorghita.

Consilierul local a spus ca unul dintre motivele pentru care nu ar mai trebui organizat Summer Fest pe Pietonalul Unirii il reprezinta stricaciunile care rezulta in urma unui astfel de eveniment.

“Este si proces verbal acceptat de Primaria Botosani cu distrugeri de peste 400.000 de lei pe perioada desfasurarii Festivalului Verii, lucrarea pe Pietonalul Unirii nu este inca receptionata, constructorul nu cred ca isi mai asuma inca o data distrugerile ocazionate de organizarea acestui festival si in momentul in care se intra cu camioane, se fact erase, distrugerile vor fi la fel de mari. Eu voi vota impotriva acestui proiect, noi suntem pentru sustinerea Centrului Istoric si tocmai de aceea am creat piata unde sa se poata desfasura astfel de evenimente. Nu ar trebui sa ne lasam rapusi de acel grup de etnie roma si sa insistam ca organele care asigura ordinea si linistea publica sa patruleze mai des. Centrul Vechi trebuie revitalizat si eu voi fi primul care voi merge in centrul istoric.", a conchis consilierul PDL.

Cat priveste motivul invocat de Executivul Primariei, si anume acela ca agentii economici s-au aratat reticenti in ceea ce priveste organizarea Summer Fest in Centrul Vechi, Florin Ghiorghita a spus ca este convins ca sunt destui comercianti care sa isi doreasca sa vina la o astfel de manifestare si a sugereat organizarea unei licitatii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
85

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
109

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
31

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...