Florin Cîțu este noul premier propus de coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR

Florin Cîțu este noul premier propus de coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR

Vineri seară, Ludovic Orban a anunțat că Florin Cîțu este noul premier propus de coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR, după negocierile dintre cele trei formațiuni politice.

În cursul zilei de  joi, cei de la USR PLUS și-au comunicat în mod clar preferința pentru Florin Cîțu, deși Ludovic Orban nu a fost încântat de această variantă.

Florin Cîțu, propus de cele trei formațiuni politice pentru funcția de premier, este actualul ministru al Finanțelor Publice și senator PNL.

El a mai fost propus  o dată prim-ministru, după ce Guvernul Orban a picat la moțiunea de cenzură, dar cu câteva minute înainte de ședința în care Parlamentul trebuia să îi dea votul de investitură, a anunțat că își depune mandatul de premier desemnat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
773

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...