Fiscul botosanean, asediat de saracii judetului!

Fiscul botosanean, asediat de saracii judetului!
Botosanenii din toate colturile judetului iau cu asalt Administratia Finantelor Publice Botosani, pentru o adeverinta de venit necesara obtinerii de ajutoare sociale, in special bani de liceu sau rechizite gratuite pentru elevi.

Pentru ca, in urma unui ordin al presedintelui ANAF, de reorganizare a structurilor, in judetul Botosani s-au desfiintat in acest an trei administratii financiare, respectiv la Sulita, Flamanzi si Trusesti, cetatenii sunt nevoiti acum sa se prezinte in municipiul resedinta de judet pentru o adeverinta. Mai norocosi sunt botosanenii din localitatile unde Fiscul a reusit sa realizeze protocoale cu primariile, astfel ca cetatenii pot apela direct la administratia locala.



Administratia Financiara din Botosani a fost asaltata in aceasta dimineata de cetatenii care solicita adeverinte de venit pentru diverse ajutoare sociale, cele mai multe privind obtinerea banilor de liceu sa a rechizitelor scolare gratuite.

Din cauza numarului foarte mare de cereri, adeverintele nu se pot elibera pe loc. Astfel, dupa ce depun cererea si actele doveditoare, botosanenii trebuie sa se intoarca peste 2 sau chiar 3 zile pentru a ridica adeverinta de venit.

Greu de presupus prin ce trebuie sa treaca un cetatean care ar avea nevoie, in aceste zile, de o adeverinta care nu priveste niciuna dintre situatiile de mai sus, dar nu poate suporta o amanare de mai mult de o zi!



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
15

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
52

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...