Firma de tamplarie PVC, reclamata de 30 de botosaneni!

Firma de tamplarie PVC, reclamata de 30 de botosaneni!
In ultima luna, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani a fost luat cu asalt de 30 de cetateni care au reclamat acelasi lucru, si anume neprofesionalismul unei firme cu profil tamplarie PVC, care fie nu si-a continuat lucrarile contractate, fie a realizat prost anumite produse de PVC si nu a remediat deficientele.

Firma respectiva are termen de 15 zile pentru a rezolva cele reclamate de botosaneni, altfel va fi sanctionata cu o amenda contraventionala cuprinsa intre 5.000 si 100.000 lei.

"Avem in jur de 30 de reclamatii de la o firma care se ocupa cu tamplarie PVC, comisarii din cadrul CJPC au incheiat un act de control, un  proces verbal de constatare, si respectiva firma a primit 15 zile, termen de remediere a deficientelor la toate reclamatiile, in caz contrar amenda este de la 5.000 lei la 100.000 lei", a spus Sanda Constantinica, juristul CJPC Botosani.

Reclamatiile cele mai multe au fost pentru lucrari neterminate, usi strambe, deficiente de etansare, nerespectarea termenului de executie sau plata unui avans considerabil si lucrarile nici macar nu au fost incepute.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
25

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
190

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
60

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...