Filmul despre printul William si Kate, turnat in Romania

Filmul despre printul William si Kate, turnat in Romania
Cel mai in voga cuplu princiar al momentului va fi subiectul ultimului film produs de Motion Picture Corporation of America (MPCA), pentru canalul de televiziune Hallmark. "William & Kate: A Royal Love Story" se va filma in Romania, la studiourile MediaPro, potrivit Realitatea.net.

Cei doi mostenitori ai casei regale sunt prezentati înca de la prima întâlnire, din perioada studentiei. Urmeaza stagiul militar al lui William, separarea celor doi, apoi împacarea, logodna si aranjamentele de nunta.

Jane Alexander va juca rolul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, bunica Printului William. Actrita este cunoscuta pentru rolurile din "Kramer contra Kramer" si "Toti oamenii presedintelui", pentru care a fost nominalizata la Oscar.Jane Alexander este totodata si câstigatoarea a doua premii Emmy pentru partiturile din Warm Springs, productie HBO si Playing for Time, difuzat pe CBS.

Dan Amboyer va fi fermecatorul print William, un tânar actor care a debutat în serialul Law&Order (Lege si Ordine). Aleasa lui, Kate Middelton, va fi interpretata de Alice St. Clair, o frumoasa britanica, aflata si ea la începutul carierei.

Filmarile vor începe luna aceasta, iar premiera mondiala este asteptata cu o saptamâna înaintea comemorarii a 14 ani de la moartea printesei Diana, în luna august a acestui an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
1

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
158

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
441

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...