Fetita-inger implineste 8 ani - VIDEO

Fetita-inger implineste 8 ani - VIDEO


facebook

Kenadie Jourdin-Bromley, cunoscuta in lumea intreaga drept "cel mai mic inger", in data de 13 februarie implineste opt anisori. Are doar 32 de centimetri, un cap mai mic decat al unui nou-nascut, iar corpul este asemanator cu al unui copil de sase saptamani.

Minunea din Ontario


Kenadie Jourdin-Bromley s-a nascut in Ontario, Canada, la data de 13 februarie 2003. Cand a venit pe lume nici nu cantarea un kilogram, era atat de micuta ca doctorii si asistentele nu stiau cum sa reactioneze. Nu mai vazusera asa ceva.

"Nu am mai vazut ceva atat de incredibil si atat de perfect realizat", avea sa exclame Curte, tatal copilului nou-nascut.

La opt luni de sarcina, gravida Brianne a facut o ecografie in urma careia fatul a fost diagnosticat cu "dwarfism primordial", o boala foarte rara, in sensul ca doar 100 de persoane din toata lumea poarta cu ei acest mister.

Mama e mama

Medicii i-au spus mamei ca este bine sa renunte la sarcina, pentru ca pruncul nu va trai mai mult de 24 de ore, iar daca va scapa cu viata nu va masura mai mult de 60 de centimetri si nu va depasi 5 kilograme.

Brianne, disperata, nu a ascultat de sfatul medicilor si a hotarat sa-si infrunte soarta indiferent de situatie. Asa s-a nascut micul inger, Kenadie, care a adus o schimbare radicala asupra parintilor, dar si pentru cei cu care a venit in contact.

"Are o particica din divinitate fetita noastra", exclama adesea Brianne, mama copilului.

Datorita celebritatii micutului inger, Kenadie vrand-nevrand a trebuit sa accepte sa devina vedeta de cinema la numai trei anisori si jumatate. Filmul "IEP" a fost realizat in Olanda, in cooperare cu Lemming Film si Delphinus Films.

Fata cu aripi

In filmul "IEP", Kenadie joaca rolul unei fetite cu aripi, care este gasita de o familie fara copii, intr-un parc, langa un copac. Barbatul o ia drept pasare, iar sotia acestuia o considera fetita ei, asa ca o duc acasa. Este o poveste de dragoste cutremuratoare care are un final trist. Fetita-pasare se hotaraste sa se intoarca la ai ei si intr-o zi isi ia zborul catre casa.

Primul inger

Prima persoana cu nanism primordial a fost Caroline, o fetita din Italia, venita pe lume la Palermo, in anul 1815. Din pacate, ea nu a trait decat noua ani.

"Acestia sunt cei mai mici copii din lume si este un mare mister de ce ei sunt asa. Pur si simplu nu stim", a declarat dr. Charles Scott, unul dintre medicii cu experienta in acest domeniu. (ziare.com)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
149

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
910

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
437

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...