Fetiţă ajunsă la spital de la joacă

De la joacă, la spital. O fetiţă care participa la Şcoala de Vară a unei biserici a ajuns la spital după ce s-a împiedicat şi a căzut.

Fetiţă ajunsă la spital de la joacă

Fetiţa în vârstă de 9 ani se afla, împreună cu mai mulţi copii, în curtea unei biserici din municipiul Botoşani, la care participa la Şcoala de Vară.

Într-o clipă de neatenţie, copila s-a împiedicat şi a căzut, lovindu-se puternic la cap. Ceilalţi copii i-au anunţat pe supraveghetori, care au sunat la Serviciul 112 şi la părinţii fetiţei.

Imediat, în curtea bisericii a ajuns o ambulanţă cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat micuţei primul ajutor, după care a transportat-o la spital.

"Fetiţa avea un traumatism cranian acut. Starea ei a fost stabilizată rapid, fiind în afara oricărui pericol. A fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe Pediatrie pentru mai multe investigaţii de specialitate şi pentru supraveghere", au spus cadrele medicale de la Ambulanţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
12

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
168

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
28

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...