Facebook vrea sa ne scape de stirile cu titluri senzationale: Ne luam adio de la postarile cu "n-o sa-ti vina sa crezi"?

Facebook vrea sa ne scape de stirile cu titluri senzationale: Ne luam adio de la postarile cu "n-o sa-ti vina sa crezi"?
Facebook vrea sa ne scape de postarile ce contin link-uri catre stiri cu titluri de genul "n-o sa-ti vina sa crezi ce s-a intamplat" sau "click aici sa vezi ceva senzational". Stiti voi, e vorba de acele postari pe care unele rude sau unii prieteni le tot distribuie si dau like.

Cea mai mare retea sociala din lume a anuntat, joi seara, ca a facut cateva modificari la algoritmul sau, astfel incat in newsfeed-ul tau sa apara cat mai putine stiri de acest gen, arata Ziare.com, citand Popular Science.

Reprezentantii companiei conduse de Mark Zuckerberg au transmis ca vor putea identifica paginile care publica postari cu titluri de tip clickbait (care vor sa te pacaleasca sa accesezi linkurile distribuie pe reteaua sociala) si vor face in asa fel incat sa-ti apara cat mai rar in newsfeed.

Asa ca, cel putin teoretic, vom avea un Facebook mai "curat".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
34

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
33

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
203

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...