Exista o explicatie: Vezi de ce nu sunt curatate trotuarele in municipiu!

Exista o explicatie: Vezi de ce nu sunt curatate trotuarele in municipiu!

 FLORIN GHIORGHITA  

Viceprimarul Florin Ghiorghita sustine ca, in cel mult patru zile, trotuarele din municipiu si aleile dintre blocuri vor fi curatate.

Edilul s-a declarat nemultumit de felul in care arata trotuarele, insa a spus ca utilajul cu care cei de la Urban Serv deszapezeau trotuarele s-a defectat.

"In maxim 3-4 zile orasul va fi curatat si cu zonele cu alei dintre blocuri si cu trotuare. La trotuare inca sunt nemultumit de cum arata si inca nu am gasit o solutie ca sa spunem ca am rezolvat-o. Au o masina, dar s-a stricat si nu gasesc o piesa", a spus viceprimarul.

Florin Ghiorghita a mai precizat ca deszapezirea se va face conform unui grafic bine stabilit si nu vor fi facute favoritisme.

"Au inceput sa sune telefoanele la Urban Serv ca du-te si curata nu stiu unde ca e prieten cu nu stiu cine sau ca sta nu stiu cine acolo. Nu e normal si nu are randament utilajul sa cureti parcarea nu stiu cui, se plimba mai mult decat lucreaza. Nu se poate asa. Am stabilit o ordine de prioritati si am spus ca intram pe cartiere, pe etape, indiferent cine sta si cine suna", a adaugat Ghiorghita.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
15

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
70

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
116

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...