Esti in vacanta si nu ai bani de buzunar? Vezi unde gasesti de lucru in Botosani!

Esti in vacanta si nu ai bani de buzunar? Vezi unde gasesti de lucru in Botosani!
Elevii si studentii care vor sa petreaca vara in Botosani sunt in cautare de joburi sezoniere, cei mai multi orientandu-se catre oferta din cluburi si terase, anunturile pentru barmani, ospatari sau pizzari fiind cele mai des intalnite in aceasta perioada.

Conform datelor prezentate de catre reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, tinerii au la dispozitie, pentru aceasta perioada, locuri de munca sezoniere si in confectii si industria lemnului, insa cele mai multe oferte sunt pentru barmani si ospatari.  

Aceeasi situatie se reflecta si pe site-ul Anunturi.Botosani.Ro,unde angajatorii cauta tineri care vor sa lucreze in cluburi. O alta oferta vine de la o zona de agrement din apropierea municipiului Iasi, cu posibilitate de cazare.

Nu toti tinerii sunt insa dispusi sa lucreze la terase sau in cluburi. Pentru elevii si studentii interesati de un salariu motivant, dar si orice alt tanar dornic sa munceasca, DigiNet vine cu o oferta generoasa - colaboratori pentru promovare si contractare. Firma este specializata in furnizarea de serviciilor: internet, televiziune prin cablu si telefonie fixa.

Vezi detalii despre joburile disponibile pe Anunturi.Botosani.Ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
32

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
35

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
84

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...