Emoții pentru cadrele didactice care au susținut titularizarea! Câte posturi vacante sunt! FOTO

Emoții pentru cadrele didactice care au susținut titularizarea! Câte posturi vacante sunt! FOTO
Zeci de cadre didactice din județul Botoșani care au susținut în această vară concursul de titularizare și au obținut minimum nota 7.00 află astăzi unde vor preda din anul școlar care va începe în luna septembrie.

Inspectoratul Școlar Județean a organizat o ședință publică de repartizare pe posturi a celor 166 de candidați care au obținut note pentru a se titulariza.

Potrivit lui Gabriel Hârtie, inspectorul general adjunct al IȘJ Botoșani, sunt 105 posturi titularizabile, vacante pentru o perioadă de patru ani de zile.

Nu toți candidații care au obținut note peste 7.00 vor avea și posturi, fiind discipline deficitare. 

"Vin următoarele ședințe de mobilitate și vor ocupa un post pe o perioadă determintă pentru o perioadă de un an de zile. Avem discipline deficitare, cum ar fi biologia, geografia, în care avem mulți candidați care au obținut note titularizabile dar din păcate nu avem post pentru patru ani vacant", a precizat Gabriel Hârtie. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
19

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
120

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
77

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...