Emil Boc vrea retragerea tuturor ministrilor PD-L

Emil Boc vrea retragerea tuturor ministrilor PD-L
Elena Udrea a fost de acord cu propunerea lui Emil Boc ca toti vechii ministri din PD-L sa paraseasca Guvernul.

Emil Boc a propus retragerea tuturor ministrilor PDL din Guvern. Propunerea fostului prim-ministru a venit ca un soc, mai ales ca in sedinta de aseara a PDL se hotarase ca patru ministri din cei vechi sa ramana si in noul cabinet.

Acum, Emil Boc a spus ca nu considera ca este normal ca unii ministri PDL sa ramana in postul de ministru, iar altii sa plece, informeaza Romania Tv.

In acest moment sedinta PDL continua, iar dezbaterile sunt foarte aprinse. In curand se va vota asupra listei de ministri pe care o va propune PDL pentru cabinetul Ungureanu.

Nume noi!

Andreea Paul Vass ar putea fi nominalizată pentru portofoliul Economiei, Adrian Rădulescu ar putea prelua Agricultura, iar numele lui Cristian Boureanu este vehiculat pentru Comunicaţii, în noul Cabinet condus de Mihai Răzvan Ungureanu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Portofoliul Agriculturii este dorit şi de UNPR pentru Valeriu Steriu, potrivit surselor.

Deputatul Rădulescu este membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice. El a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Andreea Paul Vass a fost consilier al premierului Emil Boc. Preşedintele PDL a fost cel care a propus-o pe Vass pentru funcţie.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
790

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
368

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
104

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...