Elevii de la Școala de poliție din Câmpina nu mai au voie să-și comande mâncare din oraș

Elevii de la Școala de poliție din Câmpina nu mai au voie să-și comande mâncare din oraș

Măsuri speciale de siguranță împotriva coronavirusului la Școala de Poliție din Câmpina. Șefii au decis că elevii nu mai au voie să-și comande mâncare din oraș, pizza sau fast food, pe motiv că alimentele nu pot fi controlate, iar riscul infecției este prea mare, scrie Digi24.

Grija nu este legată de procesul de preparare a acestor alimente, ci de condițiile de transport, uneori mâncarea fiind adusă de taximetriști.

Mai mult, elevilor care provin din Gorj și Maramureș, zone în case s-a confirmat prezența virusului, li s-a recomandat să nu meargă acasă în weekenduri.

Potrivit conducerii școlii, aceste măsuri sunt temporare, fiind instituite până când va trece riscul infectării cu coronavirus. La școala de Poliție din Câmpina sunt 700 de tineri care se pregătesc să devină polițiști.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
751

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...