Ei au câștigat cu promisiuni, botoșănenii rămân cu gropile! Vezi cum arată drumul Botoşani-Suceava

Ei au câștigat cu promisiuni, botoșănenii rămân cu gropile! Vezi cum arată drumul Botoşani-Suceava
Promisiunile din campania electorală s-au dovedit a fi doar vorbe în vânt în ceea ce priveşte reabilitarea drumurilor naţionale Botoşani-Suceava şi Botoşani-Târgu Frumos.

Guvernul Ponta a ignorat cu desăvârşire şi drumul naţional Manoleasa-Rădăuţi Prut. Chiar dacă într-o videoconferinţă din luna decembrie, premierul Victor Ponta a dat asigurări că acest drum, care este singurul drum naţional pietruit din ţară, va primi finanţarea pentru a fi reabilitat şi modernizat, aşa cum au trecut zăpezile au trecut şi promisiunile.

Unii parlamentari botoşăneni au depus amendamente, dar acestea nici măcar nu au fost luate în seamă.

"Din câte am înţeles, acum nu vor veni bani pentru drumurile Botoşani-Suceava şi Botoşani-Targu Frumos. Sperăm ca în vară să primim ceva. Se alocă bani pentru arierate şi pentru finalizarea lucrărilor începute. Vom relua demersurile la rectificarea din vară şi vom încerca să obţinem măcar o parte din finanţare pentru drumul Botoşani-Suceava şi banii pentru proiectarea drumului Botoşani-Targu Frumos", a spus deputatul Verginel Gireadă.

"Am avut mai multe discuţii, am depus amendamente, dar din păcate nu vom primi bani pentru drumul Botoşani-Suceava. Mi-au spus că sunt şanse mai mari la rectificarea din vară. Trebuie să avem o întâlnire cu toţi parlamentarii şi să facem front comun pentru a determina Guvernul să finanţeze proiectele importante din judeţul Botoşani. Dacă nici în vară nu se alocă banii necesari începerii lucrărilor, voi solicita declasificarea drumului. Să îl facem judeţean şi să încercăm să-l modernizăm cu fonduri europene, din bani proprii. Nu mai putem aştepta", a spus senatorul Viorel Grigoraş.

Până când vor fi alocaţi bani pentru realizarea investiţiilor pe aceste drumuri, suntem condamnaţi să circulăm pe drumuri europene pline de gropi, şi să ne mulţumim cu peticirile care se fac, dacă vor fi bani şi pentru acestea.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
4

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
36

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
20

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...