După ce a pierdut o portieră pe drum, un polițist din Dorohoi este cercetat și pentru ULTRAJ

După ce a pierdut o portieră pe drum, un polițist din Dorohoi este cercetat și pentru ULTRAJ

Polițiștii din Dorohoi au avut de bătăi de cap cu un șofer recalcitrant, care i-a amenințat, după ce a refuzat să fie testat cu etilotestul. Ulterior, agenții au aflat că este vorba chiar despre un coleg de-al lor.

Pe 23 august 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că, de la o autoutilitară care circula pe o stradă din oraș, s-a desprins o portieră, aceasta ajungând pe trotuar, în timp ce autoutilitara și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au ajuns la locul în care s-a produs incidentul. În timp ce efectuau cercetări cu privire la cele sesizate, în locul respectiv a oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Dorohoi.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca este vorba despre autovehiculul de la care s-a desprins portiera in timpul deplasării.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, acesta avut un comportament recalcitrant față de polițiști, adresându-le amenințări.

În fapt, cel care se afla la volanul autoutilitarei era agent de poliție din cadrul Biroului de Investigații Criminale Dorohoi, care era în timpul liber și conducea autovehiculul personal.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz de recoltare de probe biologice si ultraj, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
13

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
12

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
69

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...