Dupa boala de inima, Razvan Rotaru a fost operat la unghii!

Dupa boala de inima, Razvan Rotaru a fost operat la unghii!

 RAZVAN ROTARU  

Rotaru: "Nu pot sa va arat operatia la unghii, pentru ca am mainile in buzunar! Maine ma duc sa imi depun demisia"

Fostul sef al Garzii de Mediu sta tot mai prost cu sanatatea! Dupa un concediu medical prelungit, Razvan Rotaru a anuntat astazi ca isi va inainta demisia din functia de comisar-sef al Garzii de Mediu, dar numai dupa ce va afla rezultatul dat de Curtea Constitutionala la contestatia depusa de PSD in legatura cu alegerile prezidentiale din 6 decembrie.

"Am avut concediu medical de 30 de zile pentru o interventie chirurgicala la unghii. A fost o boala si a necesitat concediu medical de 30 de zile. Am depus 2 concedii medicale cu cate 15 zile fiecare, la Garda de Mediu. In total, au fost 60 de zile, primele 30 de zile pentru boala de inima", a declarat Razvan Rotaru.

Fostul sef instalat de PSD in urma cu cateva luni in fruntea Garzii de Mediu spune ca este pregatit sa isi dea demisia.

"Ma duc sa imi depun demisia si sa predau cheile la Garda de Mediu, cel mai probabil joi, dupa ce aflu si rezultatul de la Curtea Constitutioanala", a completat Razvan Rotaru.

Rotaru a refuzat, insa, sa ofere informatii cu privire la medicul care l-a operat, intr-un final ascunzandu-si si mainile de ziaristi.

"Am fost operat la Dorohoi, de un medic de acolo. Nu pot sa va arat operatia la unghii, pentru ca am mainile in buzunare", a incheiat Razvan Rotaru.

In prezent, Garda de Mediu este condusa de Rodica Zelinca, insa nici situatia acesteia nu este prea comoda, dupa ce numele sau a figurat pe lista persoanelor despre care Catalin Flutur, liderul PD-L, a spus ca nu s-au implicat destul in campania electorala. Rodica Zelinca, desi membru PNL, a fost sustinuta pentru a accede in aceasta functie de PD-L.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
2

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
8

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Iason şi Sosipatru; Sf. Mc. Maxim, Cvintilian şi Dadas din Ozovia

astăzi, 08:00
11

Intrarea triumfală a Mântuitorului în Ierusalim pregătea biruinţa Sa asupra morţii şi deschiderea drumului de mântuire către Ierusalimul ceresc, pentru toţi cei ce aveau să c...