Dramă în această noapte la Teioasa, în Darabani. O casă a luat foc, iar părinții și pompierii căutau un copil rămas dispărut în flăcări!

Dramă în această noapte la Teioasa, în Darabani. O casă a luat foc, iar părinții și pompierii căutau un copil rămas dispărut în flăcări!

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa de pe raza satului Teioasa, orașul Darabani.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din Darabani și Dorohoi, cu trei autospeciale cu apă și spuma.

Din primele informații, casa ardea în totalitate iar în interior a fost surprinsă o victimă, un copil.

Părinții spuneau că ei au reușit să iasă din locuință, însă nu știau nimic despre copil, în timp ce pompierii interveneau pentru căutare victimei, în paralel cu acțiunea de stingere a incendiului.

Din fericire, copilul a fost găsit în viață la un vecin. Adolescentul, în vârstă de 17 ani, plecase singur să doarmă la un vecin, în timp ce părinții erau in vizita. A venit acasă când au auzit ca le arde casa, iar toată lumea a respirat ușurată. 

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 13 pompieri militari și voluntari, mai bine de trei ore.

A ars întreaga locuință formata din doua camere și un hol. 

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
120

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
518

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
275

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...