Dosare penale pentru cafea si bratari!

Dosare penale pentru cafea si bratari!
Se înmulţesc furturile din magazine, insă departe de a pune acest fapt pe seama sărăciei, de vreme ce se fură pungi de cafea sau... brăţări din plastic! Cu toate acestea, hoaţele de ocazie s-au ales cu dosare penale.

Marti, în jurul orei 10.45, poliţiştii din municipiul Dorohoi au fost sesizaţi să intervină la un magazin din localitate, unde agenţii de pază au surprins o femeie care a sustras de pe raft o pungă cu cafea.

Suspecta a fost identificată în persoana numitei P. Aurica, de 27 de ani, din comuna Ibăneşti, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce se afla în magazin la cumpărături a sustras de pe raft o pungă de 250 grame cu cafea pe care a ascuns-o în poşeta personală, fiind observată de un agent de pază al magazinului.

Ulterior, suspecta a pus în coş mai alte produse şi s-a prezentat la casă unde a achitat doar contravaloarea acestora.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.50, printr-un apel de urgenţă, poliţiştii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină la un magazin din municipiul Botoşani, unde administratorul societăţii a surprins o tânără care încerca să sustragă bunuri.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au depistat suspecta în persoana minorei D. A., de 14 ani, din municipiul Botoşani, asupra căreia au fost găsite 10 brăţări, din plastic şi metal comun, în valoare de 80 lei, pe care aceasta le-a sustras din magazin.

În ambele cazuri, bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate, faţă de suspecte fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
69

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
847

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
258

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...