Dosar penal pentru un tânăr care se credea instructor auto

Dosar penal pentru un tânăr care se credea instructor auto

Un tânăr care voia să-și învețe prietena să conducă, cum se întâmplă în alte state Europene, fără a mai apela la școala de șoferi, va trebui să răspundă acum penal pentru gestul său, care nu este tolerat de legislația română.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 296 A, din localitatea Răchiţi, au oprit noaptea trecută pentru control un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Curteşti.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul pe care îl conducea fiindu-i încredinţat de către proprietarul acestuia, un tânăr de 23 de ani, pasager pe locul din dreapta-faţă.

În continuare se efectuează cercetări faţă de cei doi tineri, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv, încredinţarea unui autovehicul unei persoane despre care cunoaşte că nu deţine permis de conducere, urmând ca la finalul cercetărilor să se dispună soluţie procedurală.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
316

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
537

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
160

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...