Donatii de 100.000 de dolari pentru un cersetor - cum a impresionat o lume intreaga

Donatii de 100.000 de dolari pentru un cersetor - cum a impresionat o lume intreaga
Cecurile continua sa curga pentru un barbat ajuns pe drumuri, intr-un fond de ajutor promovat pe o pagina de Internet. Motivul? Acesta a gasit o geanta cu 42.000 de dolari, pe care a dat-o politiei.    

Glen James a alertat politia dupa ce a descoperit geanta la un mall din Boston, in ciuda faptului ca traieste pe strada din 2005. Geanta, care continea un pasaport chinezesc si acte personale, i-a fost returnata proprietarului dupa ce acesta a raportat disparitia ei la politie, scrie The Independent.    

Glen James ar putea avea in curand destui bani ca sa isi cumpere propria casa dupa ce actul sau l-a inspirat pe un american sa deschida un fond de donatii pe Internet, pe adresa gofundme.com.  

 Ethan Whittington, un american din Virginia, nu mai fusese in Boston pana acum, dar a simtit nevoia sa organizeze o actiune de rasplatire pentru James Glen in care sa implice cat mai multi oameni.    

Pe pagina care promoveaza fondul deschis pentru James, el a scris: "Haideti sa contribuim cu totii si sa-l ajutam pe acest om sa-si schimbe viata. Sa facem asta pentru a dovedi ca inca mai exista speranta si umanitate in marea noastra natiune".  

Whittington a stabilit initial o tinta de 50.000 de dolari dar in acest moment in fondul deschis pentru Glen James s-au strans 95.310 dolari. Lui Glen James i s-a organizat si o ceremonie de multumire din partea politiei din Boston.    

Intr-o declaratie, James a explicat decizia sa de a returna geanta. "Chiar daca eram disperat dupa bani, nu as fi pastrat nici macar un banut dintre cei pe care i-am gasit. Sunt foarte religios si Dumnezeu a avut intotdeauna grija de mine. As vrea sa folosesc aceasta ocazie pentru a multumi sincer tututror, tuturor trecatorilor necunoscuti, care mi-au dat cate ceva. Multumesc. Multumesc. Multumesc tuturor", a spus Glen. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
161

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
87

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
317

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...