Doliu în agricultura botoșăneană: „Cu profundă tristețe anunț încetarea din viață...”

Cei care l-au cunoscut și au lucrat împreună cu el spun că a fost un om „frumos”, care merita „o viață la fel de frumoasă ca cea din timpul studenției.

Doliu în agricultura botoșăneană: „Cu profundă tristețe anunț încetarea din viață...”

Vestea tristă a fost făcută pe rețelele de socializare de către soția lui Petru Miriță, Doina Miriță, în cursul zilei de sâmbătă.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Vovidenia din municipiul Botoșani, iar înmormântarea va avea loc marți, 26 martie, de la ora 12:00, la Cimitirul Pacea.

Cu profundă tristețe anunț încetarea din viață a soțului meu, Petru Miriță, minunat soț, tată și bunic. Trupul neînsuflețit va fi depus mâine, 24.03.2024, ora 12:00, la Biserica Vovidenia. Slujba înmormântării va fi oficiată marți, 26 martie 2024, începând cu ora 12:00. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Pacea”, a transmis Doina Miriță pe pagina sa de Facebook.

Petru Miriță a fost propus, în 2010, să preia funcția de director al Camerei Agricole pentru șase luni, dar nu a obținut voturile necesare. Botoșăneanul a profesat în domeniul agricol, iar trecerea sa la cele veșnice este deplânsă de întregul colectiv al Direcției Agricole din Botoșani.

Dragi colegi, cu regret vă anunț decesul colegului nostru Miriță Petru. Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis și colegii lui Petru Miriță.

Condoleanțe familiei! Sper să-i fi fost viața la fel de frumoasă ca cea din timpul studenției. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Îmi pare rău când aud astfel de vești!”, a mai transmis o colegă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

astăzi, 17:33
10

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul județean Botoșani informează că începând de astăzi, 09 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii un...

BIZZ.CLUB Botoșani organizează workshop cu Zoltán Veres

astăzi, 16:07
43

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Un bărbat din Dorohoi își va petrece următorii cinci ani după gratii, care este motivul!

astăzi, 15:28
165

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dorohoi, pe n...