Doi morţi şi patru răniţi în urma unui accident făcut de un botoșănean la Ilișești, Suceava

Doi morţi şi patru răniţi în urma unui accident făcut de un botoșănean la Ilișești, Suceava

Doi morţi şi patru răniţi, dintre care doi copii, este bilanţul unui grav accident produs joi seara în jurul orei 21, pe DN 17, la ieşirea din Stroieşti spre Ilişeşti, din județul Suceava, în urma coliziunii dintre două autoturisme, din care unul era condus de un botoșănean.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu modul SMURD şi autospecială de descarcerare, dar şi patru ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

O persoană a murit pe loc, iar pentru cea de a doua s-au efectuat manevre de resuscitare fără succes şi s-a declarat decesul.

Ambele victime, soţ şi soţie, în vârstă de 70 de ani, erau în maşina care circulau regulamentar dinspre Suceava spre Gura Humorului, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Celor patru răniţi li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi, ulterior, la spital.

Din primele cercetări, potrivit lui Epureanu, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul botoșănean al autoturismului care circula dinspre Gura Humorului spre Suceava, care a intrat pe contrasens. Se pare că botoșăneanul venea de la baza de agrement Ariniș de la Gura Humorului şi se îndrepta spre casă.

Circulaţia în zonă a fost temporar blocată pe timpul cercetărilor şi intervenţiei salvatorilor.

Poliţia urmează să stabilească împrejurările şi cauzele exacte ale producerii accidentului, a anunțat Centrul Info Trafic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...